banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Sektör Aktüel...

Bursa inşaat sektörünün sosyal medya paylaşımlarından yansıyanlar, her ay farklı içeriklerle "Sektör Aktüel" köşemizde...

SEKTÖR AKTÜEL 20.06.2024, 21:44
Sektör Aktüel...
banner66

Macid İlker, ABD’de

MÜSİAD üyesi ve Kıvam Grup YKB Macid İlker, MÜSİAD’ın düzenlediği ABD İş Gezisi programında Bursa’yı temsil etti. İlker, yoğun temaslarla geçen programda çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Mutlu yıllar Seçil Hanım

Plan B Mimarlık Kurucu Ortağı Seçil Bulcan Ürküt, doğum gününü kutladı. Biz de Seçil Hanım’ın yeni yaşını kutluyor, sağlıklı ve sevdikleriyle beraber güzel bir ömür diliyoruz.

İlk tebrik Başkan’dan

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Serdar Atilla Erdem, İnegöl temsilciliğinin seçimlerine katılarak yeni seçilen temsilci Semih Ulusoy ve yardımcılarına başarılar diledi.

Suat Gülçimen’in 40. Yıl mutluluğu

Makine Mühendisleri Odası Yönetimi, BİYTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Suat Gülçimen’in meslekte 40. Yılını teşekkür plaketiyle kutladı. Suat Bey’i kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Utku Bey arazide

UAT Grup YKB Utku Akçay, arazi çalışmalarını “İşler, Güçler” notuyla paylaştı. Yeni projesinde kendisine kolaylıklar diliyoruz.

Umut 12 yaşında…

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, 12 yaşına basan oğlu Umut’un doğum gününü “ilk göz ağrım” notuyla paylaştı. Biz de Umut’a sağlıklı, başarılı ve güzel bir hayat diliyoruz.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
27°
parçalı bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89