banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

İnegöl Akhisar

İmar revizyon planıyla yaşamın yeni merkezi olmaya aday

KONUT PROJELERİ 13.08.2024, 12:33
İnegöl Akhisar
banner66

Sosyal donatı alanları, kayalık sağlam zemini ve temiz havasıyla İnegöllüler’in yeni gözdesi Akhisar, konut sahibi olmak isteyenlerin yanında yatırımcıların da dikkatini çekmeye başladı.

İnegöl manzarasının yanı sıra ulaşım kolaylığı ile nefes aldıran bir yaşam alanı olarak göze çarpan Akhisar, merkeze yakınlığıyla ticari alanlar için de avantajlı konumda yer alıyor.

Yusuf Şehitoğlu- Şehitoğlu İnşaat YKB

İnegöl’ün batısında yer alan Akhisar bölgesi, İnegöllüler’in son zamanlarda dikkatini çeken bir konumda bulunuyor. İnegöl merkeze ve Bursa-Ankara yoluna yakınlığıyla ulaşım anlamında da oldukça avantajlı. Şehir merkezine kıyasladığımızda Akhisar tarafının kayalık zemine sahip olması güvenlik açısından da insanlara cazip geliyor. Akhisar Bölgesi, imar planının ihtiyaçları karşılaması sebebiyle güvenli ve konforlu yapıların artmasıyla yeni ev sahibi olmak isteyenlerin ve yatırımcıların taleplerini karşılayacak imkana sahiptir.

Mustafa Ergün - Ergünler İnşaat YKB

İnegöl’de 2007 yılından beri inşaat sektöründe Ergünler İnşaat olarak faaliyet gösteriyoruz. Akhisar bölgesi, İnegöl merkeze yakın olması ve temiz havasının yanı sıra kayalık zemine sahip olması sebebiyle bizler içinde değerli bir bölge. Ergünler İnşaat olarak Akhisar bölgesinde 2024 Ocak ayında başladığımız 3 blok 142 daireden oluşan projemiz halen devam ediyor. Bu bölgeyi tercih etmemizde her ihtiyaca rahatlıkla cevap verecek olması yer alıyor. Sosyal donatı alanları ve kullanışlı daire tiplerimizle bölgenin değerini artıracağımıza inanıyorum.

Alihan Gülerer - Uçaravcı Gayrimenkul

Akhisar bölgesi İnegöl’ün en batısında kalan gözde konumlardan biri durumunda bulunuyor. Bölgenin imar planı 2006 senesinde yapıldı. Şu an için 400 bin kişilik kapasiteye sahip bir imar planına sahip. İnegöl nüfusunun 400 bin civarı olduğu düşünülürse burası da yeni bir İnegöl olabilecek durumdadır. Bölge kayalık zemine sahip olduğu için şehir merkezine göre oldukça avantajlı. Prestijli konutlara ev sahipliği yapan bölge, yeni ev sahibi olmak isteyenlerin taleplerini karşılayacak imkana sahiptir.

Can Bedel - Cabe Mimarlık YKB

İnegöl’ün Alanyurt ile birlikte daha geniş yollara sahip olan Akhisar, şehir merkezine göre daha sakin ve havadar olması nedeniyle bölge sakinlerinin yaşam kalitesini arttırmaktadır. Bölge, imar planının site ve müstakil yapılara uygun olması nedeniyle insanların burada yaşaması için oldukça müsait. Nüfusun artması ile birlikte sosyal donatı alanlarının da çoğalması bölgenin değerini artıracaktır. İnegöllüler’in Akhisar bölgesi ile ilgilenmesindeki temel sebep, kayalık zemine sahip olması ve deprem yönetmeliklerine uygun yapıların yapılması nedeniyle vatandaşa güven vermesidir.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
21°
açık
banner102
banner61
banner62
banner89