banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Aryap Vitrin’de yaşam başladı

Aryap İnşaat tarafından Ataevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aryap Vitrin Projesi’nde yaşam başladı. 2021 yılında bir kentsel dönüşüm projesi olarak başlatılan proje, kalite ve şıklığı ile bölgeye değer katarken, site sakinleri böyle bir sitede yaşamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ARYAP yetkililerine teşekkür ettiler.

KENTSEL DÖNÜŞÜM 20.06.2024, 20:32 24.06.2024, 17:04
Aryap Vitrin’de  yaşam başladı
banner66

ARYAP Yapı Yönetim Kurulu Üyesi, Mimar Kamer Bülbül, Aryap İnşaat Firması’nın Bilecik Bozüyük’te kurulduğunu anlattı. Eskişehir’de bir çok farklı projeye imza attıklarını aktaran Kamer Bülbül, “O bölgedeki çalışmalarımız devam ediyor. Eskişehir’in neredeyse her bölgesinde projelerimiz mevcut. Konut, işyeri, AVM gibi bir çok farklı projeye imza attık. Bursa’da ilk olarak Beşevler Konak Mahallesi’nde dört blokluk bir projemizi hayata geçirmiştik. Daha sonra Aryap Vitrin Projemizi bitirdik ve burada yaşam başladı. Yeni projeler için yer arayışındayız. Yakın bir zamanda Burgaz’da bir villa projesize başlayacağız. Biz Bursa’yı seviyoruz ve firmamızın tecrübesi ile yeni bu şehre yeni projeler kazandırıp, değer katmak istiyoruz” dedi.

150 daire ve 11 işyerinden oluşan Aryap Vitrin’in sakinlerinden Hakan Durukan, kat maliği olarak Aryap Vitrin’den ev sahibi olduklarını anlatarak, “Yürütülen kentsel dönüşüm süreci sıkıntılı başlasa da sonradan Aryap İnşaat Firması ile tanışmamızla işlerimiz düzene girdi. Yürütülen süreçlerin bir de pandemiye denk gelmesine rağmen Aryap Yapı yetkililerinin destekleri ile yaşanan mağduriyetleri gidermeyi başardık.

Toplamda 85 kat maliği vardı ve bu kat maliklerinin kendilerine göre farklı sorunları, hastalıkları gibi durumları bulunuyordu. İdari süreçler Aryap yetkililerinin desteğiyle sağlıklı bir şekilde yürütüldü. Bu zor koşullarda böyle bir yapıya sahip olmak hiçbirimizin hayali değildi. Biz tüm kat malikleri olarak şu anki evlerimizin neredeyse yarısı büyüklüğündeki metrekarelerde evlerimizi vererek, bu kadar büyük ve kaliteli hanelere sahip olduk” şeklinde konuştu.

Site sakinlerinden Orhan Malkoç da projeye satın alma yoluyla girdiklerini anlatarak, “Ev almaya karar verdiğimizde bu mevkiden yer bakıyorduk. Binanın dış cephesi ve sitenin farklı görünümü dikkatimizi çekti. Satın almaya karar verdiğimizde yapı aşamasında da projeyi zaman gördük. İnşaat aşaması dahi inanılmaz temiz bir şekilde ilerledi. Firma bizlere taşınma aşamasında da çok yardımcı oldu. Şu anda bir ev daha alabilecek olsam yine bu siteden alırım. Evimize girdiğimizden bu yana hiçbir sorun yaşamadık” dedi. Hüseyin Ay ise, kat maliki olarak projeye dahil olduklarını belirterek, “Biz henüz Onaran Sitesi’ndeyken sıkıntılı bir 6-7 yıl yaşadık. En sonunda müteahhit değişikliği ile işlerimiz rayına girdi. Bizim verdiğimiz dairemiz 75 metrekareydi, hiç fark ödemeden iki katı büyüklüğünde daire sahibi olduk. Aryap Firması’ndan tüm proje sakinleri memnun. Verilen tüm taahhütler yerine getirildi. Tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşurken, Mustafa Kutlu ise, “Binanın ve sitenin yapısı çok güzel. Binaların malzemeleri çok kaliteli ve daireler çok kullanışlı. Bizlere bu imkanları sunan Aryap İnşaat yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

  

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89