banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Yurt dışı yatırım yüksek gelirin kapısını açıyor

Dialog Concept Gayrimenkul, yurt içi ve yurt dışı konut, lüks konut, ticari, arsa, arazi ve proje alanlarında müşterilerin yatırımlarını değerlendirmek için ihtiyaç duyduğu gayrimenkule geniş portföy ağıyla en doğru seçenekleri sunuyor.

EMLAK 15.10.2024, 13:57 15.10.2024, 14:28
Yurt dışı yatırım  yüksek gelirin kapısını açıyor
banner66

Alanında uzman gayrimenkul danışmanlarıyla müşterilere güvenli, hızlı ve verimli hizmet vermeyi, sadece satış ve kiralama aşamasında değil bu sürecin her anında koşulsuz memnuniyeti sağlıyor.

Dialog Concept Gayrimenkul ayrıca uzman avukatları ile tüm alım ve satım süreçlerinde karşılaşılabilecek problemlere çözümsel yaklaşımlar sunuyor.

Dialog Concept Gayrimenkul, Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde kusursuz hizmet verirken yatırımcılara Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Dubai, Yunanistan ve İngiltere’de de güvenli, hızlı ve verimli hizmet sağlıyor. Yüksek gelir ve vergi avantajları ile ön plana çıkan ülkeler, yatırımcılar için yüksek gelir kapısını açıyor.

KKTC’de gayrimenkul yatırımının avantajları:

Akdeniz’in ortasında yer alan Kıbrıs, dünyanın en iyi tatil yerlerinden birisi olarak gösterilmektedir. Türkiye’ye yakın olması nedeniyle Kıbrıs’a yatırım yapmanın birçok nedeni bulunmaktadır. KKTC’de yatırım yapmak için kira amortisman süresi, Türk vatandaşlıklarına kolaylık, yüksek kira getirisi, Akdeniz’deki gözde turizm ülkesi olması ve sosyal hayatı ile geniş imkanlar sağlamaktadır. Ayrıca yatırımcılara sunulan teşvikler ve hızlı işlem süreçleri, Kuzey Kıbrıs'ı yatırım yapmak için son derece cazip kılar. Kuzey Kıbrıs, yatırımcıları için çekici bir vergi rejimine sahiptir.

Dubai’de gayrimenkul yatırımının avantajları :

Dubai, ikamet, turizm, gayrimenkul yatırımı gibi çeşitli amaçlar için başlıca küresel destinasyonlardan biri olarak öne çıkmaktadır. Sosyal, ekonomik ve hizmet odaklı ortamıyla, sakinlerine ve yatırımcılarına sayısız avantaj sunarak, gayrimenkul başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki yatırımlar için öncelikli tercih haline gelmiş durumdadır. Dubai’de gayrimenkul yatırımı için başlıca nedenler ise “vergisiz gayrimenkul yatırımı imkanı”, “uygun fiyatlar”, “yüksek kira getirileri”, “yatırım vizesi”, “güvenlik”, “serbest mülkiyet” ve “büyüyen turizm endüstrisi” olarak ön plana çıkıyor.

İngiltere’de gayrimenkul yatırımının avantajları :

İngiltere, emlak yatırımı yapmak isteyenler için sunduğu avantajlarla öne çıkan diğer bir ülke. İngiltere'de emlak yatırımı yaparak, geniş seçenekler, güçlü bir piyasa, yüksek getiri potansiyeli ve güvenli bir yatırım ortamından yararlanabilirsiniz. Bu avantajlar, hem yerel hem de uluslararası yatırımcılar için önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu avantajlara sahip, bütçe ve alım amacına göre değişen birçok proje mevcuttur. İngiltere’nin kararlı ve güvenilir bir emlak piyasasına sahip olması, yüksek kira getirisi, vergi avantajlari ve uluslararası talebin çok olması olarak dikkat çekmektedir.

Yunanistan’da gayrimenkul yatırımının avantajları :

Yunanistan, tarihi ve doğal güzellikleri ile dünyanın en popüler turistik destinasyonlarından biri. Son yıllardaki ekonomik yenilenmenin etkisiyle birlikte, Yunanistan gayrimenkul piyasası da yeniden canlanmaya başladı. Bu durum, yatırımcıların ilgisini bu ülkeye çekti. Özellikle birçok ekstra imkanı da beraberinde getiren Golden Visa programı, yatırım yaparken aynı zamanda oturum ve seyahat özgürlüğü de sağlıyor. Bu program ile ülkenin farklı bölgelerinde farklı türde gayrimenkullere yatırım yapılabilir ve ülkede oturum izni ile vizesiz seyahat imkanı sağlanabilir.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89