banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

TÜGEM 8 Yaşında

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) 8. kuruluş yılını büyük bir coşkuyla kutladı. İstanbul’da gerçekleştirilen etkinlikte, hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok gayrimenkul profesyoneli bir araya geldi.

EMLAK 16.09.2024, 13:26
TÜGEM 8 Yaşında
banner66

Programda konuşan TÜGEM Genel Başkanı Serkan Şahin, sektördeki güçlü duruşlarını ve geleceğe dair büyük hedeflerini paylaştı. Serkan Şahin, üyelerinin katkılarıyla TÜGEM’in her geçen yıl daha da büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek geceye herkese teşekkür etti.

Etkinlin sunuculuğunu TÜGEM Genel Başkan Yardımcısı Derya Bingöl üstlenirken, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’de duygu ve düşüncelerini davetlilerle paylaştı.

Gecede derneğin ilk yıllarından itibaren emeği geçen TÜGEM Onursal Başkanı Hakan Akdoğan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Akdoğan, TÜGEM’in bugüne kadar elde ettiği başarıları vurgulayarak, derneğin emlak sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini ifade etti. TÜGEM Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hakan Özelmacıklı gecede, yeni il temsilcilerine mazbatalarını takdim etti.

Etkinlik, ünlü perküsyon sanatçısı Yusuf Özer’in performansı ve 8. yılı simgeleyen pasta kesimi ile sona erdi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89