banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları - Eylül

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda, alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Eylül sayımızın konukları Veysel Tepecik (Coldwell Banker Everest) ve Meryem Çalışkan (Dialog Mihter) oldu.

EMLAK 16.09.2024, 13:52
Gayrimenkul Yıldızları - Eylül
banner66

“Hayat felsefem sektörde güvenilir rehberlik yapmak”

Meryem Çalışkan / Dialog Mihter

Muhasebe ve Finansman Bölümü mezunu olan Meryem Çalışkan, 2 yıl mimarlık ofisinde muhasebe ve finansman departmanında yer aldıktan sonra sektör değiştirerek Dialog Mihter ailesine katıldı. Gayrimenkul sektörüne dair tüm eğitimleri tamamladıktan sonra konut satışı alanında uzmanlaşan Meryem Çalışkan, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde bölge uzmanı olarak kariyerine devam ediyor. En büyük tutkusunun insanlarla bire bir iletişim kurmak olduğunu söyleyen Meryem Çalışkan, “Zamanla bu iletişim ağını bir kariyer fırsatına dönüştürdüm. Aynı zamanda fotoğraf çekmek ve sosyal medyayı yönetmek hobilerim arasında yer alıyor. Alıcı-satıcı pazarına ulaşmanın en kolay yolu reklam ve görsellerden geçiyor. Benim için önemli olan yaptığım işi, heyecanla yapmak. Kendimi sürekli geliştirmek, öğrenmek, yeni deneyimler ve tecrübeler yaşamak” dedi.

“Yatırımcıların yol arkadaşıyız”

Veysel Tepecik / Coldwell Banker Everest

Bursa’da lüks konut danışmanlığı konusunda kendini geliştirmeye devam eden Veysel Tepecik, gayrimenkul sektörüne henüz inşaat mühendisliği ve emlak yönetimi öğrencisi iken 2021 yılında giriş yaptı. Bursa’da başlayan sektörü tanıma sürecinden sonra işine kısa bir süre Çanakkale’de devam eden Tepecik, Coldwell Banker Everest Ofisi’nin de davetiyle sektör tecrübesini Bursa’da müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe 3 yılı geride bırakan Veysel Tepecik, profesyonel olarak ilk ve tek işi hakkında “İnsanların geleceği için yapacağı en büyük harcamayı yönlendirmek, bazen hayatlarını geçirecekleri yeni yuvalarında, bazen gelecek için yaptıkları yatırımlarda yol gösterici olabilmek benim için sektörümü çok kıymetli ve bir o kadar da keyifli yapıyor” dedi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89