banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

“Akıllı Ev Sistemleri” ile yaşam kalitesinde devrim

Teknolojinin evlerimize getirdiği yenilikler arasında öne çıkan akıllı ev sistemleri, yaşam kalitesini artırarak, ısıtma, aydınlatma, güvenlik ve enerji tasarrufu gibi alanlarda sağladığı kolaylıklarla ev sahiplerine büyük avantajlar sunuyor.

DEKORASYON 16.07.2024, 14:40
“Akıllı Ev Sistemleri” ile  yaşam kalitesinde devrim
banner66

Bu sistemler sayesinde ev kullanıcıları, her şeyi uzaktan kontrol edebilme imkanına sahip olurken, aynı zamanda enerji verimliliğini artırarak çevre dostu bir yaşam alanı oluşturuyorlar.

Vedat Okan Yıldız / Voygis Mühendislik ve Otomasyon Gn. Md.

13 yıllık tecrübemizle, Aypro ve FutureKNX markaları altında sunduğumuz özelleştirilmiş çözümlerle Bursa başta olmak üzere Marmara ve Ege bölgelerinde konut, rezidans, villa ve otel inşaat projelerinin akıllı ev ve bina otomasyonu taleplerini karşılıyoruz. Enerji tasarrufuna katkıda bulunan akıllı ev sistemleri, gereksiz enerji tüketimini azaltarak maliyetleri düşürüyor. Örneğin, evde olmadığınız bir zamanda salonun sıcaklığını ayarlayabilir, klimayı veya ısıtma sistemini uzaktan kontrol edebilirsiniz. Tek bir kontrol paneli üzerinden alarm sistemleri, interkom sistemi, güvenlik kameraları gibi sistemlere erişim sağlayabilirsiniz. Akıllı ev sistemleri sunan firmaların seçiminde dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Akıllı evler, ev sahiplerinin dünyanın neresinde olursa olsun evlerini kontrol edebilmelerini sağladığı için, bu sistemleri sunan firmaların işlerine ne kadar hakim oldukları çok önemli. Satış sonrası hizmet ve servis ağı, markaların referanslarının güçlü olması, kullanılan sistemlerin sürekliliği ve farklı markaların uyum içinde çalışabilmesi gibi faktörler de göz önünde bulundurulmalı. Kablolu ve kablosuz teknolojileri aynı anda kullanabilen markalar, kullanıcılara sonradan sisteme ürün veya kontrol ekleme seçenekleri sunarak sınırsız bir akıllı ev deneyimi yaşatabiliyor.

Muhammet Yasemin / MY World Teknoloji İnohom YKB

1999 yılında faaliyete geçtik. Türkiye'nin önde gelen ve hızla büyüyen şirketlerinden biri olarak, güçlü finansal yapımız ve deneyimli teknik kadromuzla yüzlerce projeye imza attık. İnşaat sektöründe verdiğimiz sözü tutan, insanların gelişen dünyadaki istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilen bir firma olarak bilinmekteyiz. Isıtma ve soğutma sistemlerinin otomatik olarak ayarlanması, aydınlatma kontrolü, güvenlik sistemleri ve ev sinema sistemleri gibi birçok özelliği kullanıcılarımıza sunuyoruz. Bu sistemler sayesinde ev sahipleri, evlerini her yerden kontrol edebilir ve izleyebilirler. Akıllı ev sistemleri sürekli olarak gelişmekte ve yeni özellikler eklenmektedir. Bursa’da bu sisteme olan ilgi oldukça yüksek, çünkü şehrimiz teknolojik gelişmelere çabuk uyum sağlayabilen bir yapıya sahip. Son yıllarda yapılan projelerde akıllı ev sistemlerinin baz, standart veya tam donanımlı olarak uygulanması yaygınlaştı. MY World Teknoloji ailesi olarak, AR-GE merkezimizle sektöre yön veriyor ve 25 yıllık deneyimimizle nitelikli projelerin tercihi olmaya devam ediyoruz.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89