banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Mavi ve yeşilin buluştuğu eşsiz nokta Mudanya Halitpaşa

Doğal güzelliklerin, modern tasarıma sahip mimari yapılar ve özenle tasarlanmış yaşam alanlarıyla buluştuğu Halitpaşa Mahallesi, değerini her geçen gün artırıyor.

KONUT PROJELERİ 15.05.2024, 11:23 15.05.2024, 08:33
Mavi ve yeşilin buluştuğu eşsiz nokta Mudanya Halitpaşa
banner66

Bursa merkeze olan yakınlığı ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken bölge, huzuru ve mutluluğu bir arada yaşamak isteyenlere ev sahipliği yapıyor. Bölgede her kesimden insana hitap eden projeler yükseliyor.

Suat Yıldız – Yıldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Yıldız İnşaat olarak, her projemizde olduğu gibi Green Life projemizde de insanların yaşam standartlarını yükseltmeyi ve bölgeye değer katmayı misyon edindik. Sunduğumuz her projede bugüne dek olan tecrübemizi, teknoloji ve estetikle bir araya getirerek bu projemizdeki konutlarımıza yansıttık. Mudanya Halitpaşa’nın değerine değer katan Green Life projemiz mimarisi, yapı kalitesi, sunduğu sosyal konsept ve konumu ile bölgenin değeri yüksek projelerinden biri konumundadır. Konut tiplerimiz 2+1 ve 3+1 arakat daire ile 3+2 ve 5+2 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Bahçe katı bahçe kullanımına sahiptir. Az katlı yapı tipi ve radye jeneral temel sistemi kullanılan projemizde C-30 beton sınıfı hazır beton kullanılmıştır.

Halil Bayam – BHB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Bursa’nın yeşil ve mavi ile kucaklaştığı eşsiz yerlerden biri olarak tanımlayabileceğimiz Mudanya Halitpaşa Mahallesi’ndeki Tema Mudanya projemiz, bölgeye ayrı bir değer kattı. Temiz havası ve doğal güzellikleri modern mimari tasarımla buluşturduğumuz güvenli yapılarımızı, bu bölgede yaşamak isteyen insanlarımızın beğenisine sunduk. Mimarisi, sunduğu sosyal yaşam alanlarıyla Mudanya Halitpaşa’nın değerini yükselten projemiz, hem bölgede yaşamak isteyenler hem de yatırım yapmak isteyenler tarafından büyük ilgi gördü. Farklı tiplerde 3+1, 4+1 dubleks konutlarımız ve hayatı kolaylaştıran sosyal yaşam alanlarıyla bölgede farkımızı bir kez daha ortaya koymuş olduk.

İbrahim Hakkı Demir – Çimenli İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Mudanya Halitpaşa'da hayata geçirdiğimiz Mavi Yeşil Mudanya ve Manzara Mudanya 2 projelerimiz ile bölgedeki yaşamın modern, konforlu ve güvenli yapılara kavuşmasına katkı sağladık. Çimenli İnşaat olarak şehrin içinde doğayı ve denizi yakından hissetmek, huzurlu bir yaşamda yer almak isteyenlerin tercihi olmak istedik. Projelerimize gösterilen ilgi bizi gerçekten çok mutlu etti. Mavi Yeşil Mudanya projemizde konut tiplerimiz 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1’den, Manzara Mudanya 2 projemizde ise konut tiplerimiz 1+1 ve 2+1 dubleksten oluşmaktadır. Projelerimizde ayrıca sunduğumuz hayatı kolaylaştıran sosyal yaşam alanlarımızla Mudanya Halitpaşa’nın doğal güzelliğine ayrı bir katkı sunduğumuza inanıyorum.

Anna Ayla – Resital İnci Gayrimenkul

Mudanya Halitpaşa Mahallesi, Mudanya’da yaşamak için en fazla tercih edilen yerleşim yerlerinden biri olarak son dönemlerde oldukça dikkat çekiyor. Tercih edilmesinin başlıca nedenleri doğanın sunduğu eşsiz güzellikler diyebilirim. Şehir merkezine olan yakınlığı da oldukça önemli. Modern konutlara ve iyi planlanmış yaşam alanına sahip bölge, konut seçenekleriyle de oldukça cazip. Halitpaşa Mahallesi’ndeki gayrimenkul tercihleri, bölgenin sunduğu özellikler nedeniyle oldukça popülerdir. Hem oturum hem yatırım amaçlı kullanılabilecek çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
26°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89