banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Konutta cazip kampanyalar

İnşaat sektörünün öncü firmaları, uygulanan parasal sıkılaştırma politikası nedeniyle krediye ulaşamayan konut alıcıları için birbirinden cazip koşullarla kampanyalara başladılar.

KONUT PROJELERİ 20.06.2024, 19:53
Konutta cazip kampanyalar
banner66

Yüzde 15’ten başlayan peşinat oranları ve düşük vade farklarıyla 60 aya varan taksitlerle kampanyalar düzenleyen firmalar, sağladıkları bu ödeme kolaylıkları ile konut almak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Ahmet Atış / Atış Grup YKB

2024 yılına yeni projelerle başladık. Özellikle gayrimenkul yatırım fonu alanında hızlı bir giriş yaptık. Yeni dünyanın en önemli yatırım kalemi olan gayrimenkul yatırım fonunda yeni açılımlar getiriyoruz. Öte yandan isteyen herkese uygun bütçelerle konut sahibi olma fırsatı sunan Smart Ev projesinin inşası başladı. Global çapta da çalışmalarımızı hızlandırdık. Bakü ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Yabancı yatırımların ülkemize ve şehrimize yatırımını sağlayacak girişimlere ara vermeden devam ediyoruz.

Sertaç Karaalp / Alpiş Holding YKB

Konut edinimi için finansmana ulaşımın zor olduğu bu süreçte, yaptığımız kampanyalarla kaçırılmayacak fırsatlar sunuyoruz. 2023 yılında birbirinden farklı kampanyalar başlatmıştık, yeni yılla birlikte kampanya ağını genişlettik. Kampanyalarımız dönem dönem değişse de şu anda geçerli kampanyalarımızı şöyle özetleyebiliriz : Yüzde 15'den başlayan peşinatlarla, ilk 3 yıl düşük taksit ödemesi, 60 aya kadar şirket içi taksit fırsatı ve %0,89’dan başlayan vade farkıyla ev sahibi olma imkânı sunuyoruz.Cadde mağazalarında yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla, 60 ay şirket içi vade fırsatı ve %0,89'dan başlayan vade farkları imkanı sunuyoruz.

Ömer Kumova / Ömer Kumova İnşaat YKB

Ömer Kumova İnşaat olarak 30 Ağustos Mahallesi’nde devam eden bölgedeki 11. projemiz olan Rios by Kumova ve inşaatı tamamlanmış olan Park Mahal ile Park Riva projelerinde satışlarımız devam etmektedir. Doğanköy bölgesinde inşaatı devam Doku projemizin de satışlarına başlamış bulunmaktayız. İnşaatı devam eden projelerde yüzde 50 peşin, kalanı 8 taksitte ödeme imkanı sunuyoruz. Finansman maliyetinin çok yüksek olduğu, işçilik ve malzeme maliyetlerin beklenilenin üzerinde arttığı bir dönem yaşıyoruz. Konut almayı düşünenlere, bu kapsamda değerlendirildiğinde özellikle eski maliyetlerle tamamlanmış olan projelerden, mevcut satış fiyatları ile yatırım yapmalarını şiddetle tavsiye ediyorum. Konut yatırımları yapanların kısa vadede ciddi kazançlar sağlayacakları bir dönemdeyiz.

İsmet Akça / Akcan Yapı YKB

Akcan Yapı olarak son projelerimizi hızla gelişmekte olan Kayapa bölgesinde inşa ediyoruz. Bu bölgenin en önemli özelliği eski yapılaşmanın olmamasıdır. Deprem yönetmeliklerine uygun, sıkı denetimler yapılarak üretilen projelerin varlığı Kayapa’yı tercih edilen bir bölge haline getiriyor. Şu an bu bölgede yapımı devam eden Kayıoba Konakları 7. etap projemiz mevcuttur. Kayıoba Konakları 7. etap projemizde alıcılara firma içi taksitlendirme ile farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Yüzde 60’ı peşin olmak şartıyla, kalanı 12,24, 36 veya 48 ay taksit olmak üzere alternatifler sunduk. Böylelikle alıcılar banka olmaksızın aracısız bir şekilde daire sahibi oluyorlar. Yine bu alternatifler alıcıların ödemelerine göre şekillenebiliyor.

Muhammet Adiloğlu / Adiloğlu İnşaat YKB

En kısa sürede en ideal bütçe ile yeni teknolojiyi takip ederek en iyi işi başarmayı hedefliyoruz. Kazandığımız itibar, deneyim, bilgi ve birikim ile geleceğe daha güçlü yürüyoruz. Yalnızca proje başlangıcından anahtar teslimine kadar tüm süreçleri takip etmekle kalmıyor, satış sonrası hizmetlerimizle projelerimizden ev sahibi olanların bizi her zaman yanlarında hissetmelerini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetini en önde tutarak, müşterilerimizle en iyi şekilde iletişim kurmanın yollarını günümüz koşulları içerisinde sürekli geliştiriyoruz.Yıldırım İlçemizin ticaret merkezi Vişne Caddesi Bölgesi’nde yapımını sürdürdüğümüz Anadolu Rise projemizde yüzde 40 peşinat şartıyla müşterilerimize vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyoruz.

Mustafa Hakkı Taşolar / Taşolar İnşaat YKB

Bursa’mızın eşsiz havası, ulaşılabilirlik açısından merkezi konumuyla gözde bölgelerinde Demirtaş’ta, otoban bağlantı yolunda temelden ya da hazır dairelerimiz müşterilerimizi bekliyor. Yarısı peşin olmak kaydıyla geri kalanı 24 ay vade seçeneği ile ödeme kolaylığı sağladığımız geniş balkonlu, deprem yönetmenliğine uygun dairelerimiz büyük ilgi görüyor.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
26°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89