banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gümüştepe Mahallesi doğayı ve konforu aynı çatı altında buluşturuyor

Şehrin merkezine yakınlığı ve doğayla iç içe olan Gümüştepe Mahallesi, özellikle müstakil ev sahibi olmak isteyen Bursalılar’ın yoğun ilgisini görüyor.

KONUT PROJELERİ 20.06.2024, 19:27
Gümüştepe Mahallesi doğayı ve konforu aynı çatı altında buluşturuyor
banner66

Konut tercihleri değişen vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek isteyen inşaat firmaları, Gümüştepe’de birbirinden seçkin projelere imza atıyor.

İdris Havuz / Havuzlar İnşaat YK Başkanı

Gümüştepe Mahallesi’ne son yıllarda yoğun ilgi gösteriliyor. Şehir merkezine yakın olması ve doğayla iç içe bir konumda olması değerini gün geçtikçe artırıyor. Önümüzdeki birkaç senede bölgenin yapılaşmasının tamamlanacağı inancındayım. Ancak burada hem villa, hem de dairelerin olması estetik bakımından bakıldığında ters duruyor. Bir bölgede ne varsa onunla devam edilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Ülkemizi yasa boğan 6 Şubat depremlerinden sonra insanların müstakil tip konutlara yönelmesi bu bölgeyi cazip hale getiren sebeplerden birisi. Gümüştepe’de 13 bağımsız bölümden oluşan Free Garden Gümüştepe isimli villa projemize de vatandaşlarımız gereken ilgiyi gösterdi.

Ersoy Horoz / EA Horoz İnşaat YK Başkanı

Bursa’nın yeni gözdesi Gümüştepe Mahallesi’nin diğer bölgelerden ayrılan en büyük özelliği şehre bu kadar yakın olup doğayla iç içe olması. Gümüştepe Mahallesi size lüksü, konforu ve doğal yaşamı birlikte sunuyor. Bunların yanında yatırımcıların yüzünü güldürüyor. Bu bölgede yer almamızın bir diğer nedeni de zemini kayalık olduğu için depreme daha dayanıklı olmasıdır. 1855 Bursa depreminde yıkım olmayan belirli bölgelerdendir. Ülkemizde yaşanan büyük felaketten sonra insanlar daha çok kırsal ve müstakil konutları tercih ediyor. Biz de bu bölgede villa tipi konutlar yapıyor, insanların hem doğanın içerisinde hem de şehir merkezine yakın olmasına yardımcı oluyoruz.

Elif Tişli / Dialog Concept

Bölgenin yeşil alanlara ve doğal parklara sahip olması, şehrin merkezinde yaşamın içinde olup, doğa ile iç içe, huzurlu bir yaşam isteyenlerin tercih sebebi olmaktadır. Planlanan altyapı projeleri ve yeni konut projeleri bölgenin değerini artırmaktadır. Yeni okullar, hastaneler, ve alışveriş merkezleri yaşam kalitesini yükseltmekte. Gümüştepe, Bursa'nın ana ulaşım arterlerine yakın konumda olup, karayolu ve toplu taşıma araçlarıyla kolay erişim imkanı sunar. Bölgede hem lüks konut projeleri, hem de orta gelir gruplarına hitap eden konutlar bölgenin cazibesini artırmaktadır. Bölgenin sunduğu doğal güzellikler, gelişmiş altyapı ve yüksek yaşam kalitesi emlak piyasasında önemli bir yere sahiptir. Gelecekte de Gümüştepe artan değeriyle Bursa’mızın gözde bölgelerinden biri olmaya devam edecektir.

Numan Yurtsever / Coldwell Banker Silver Gayrimenkul

Nilüfer Gümüştepe Bursa’nın artık en çok tercih edilen villa bölgesi oldu. Büyük şehirlerde lokasyon tercihlerinde en önemli konu ulaşım. Gümüştepe Mahallesi, etrafında oturmuş semtler bulunduğu için okul , cami , pazar yeri gibi yerlere yakın bir konumda bulunuyor. Ayrıca Niltim, Kayapa Organize Sanayi, Hasanağa Organize Sanayi Bölgesine pratik ulaşımı tercih sebeplerinden biri. Yapılan projeler işletim maliyetleri açısından avantajlı. Özellikle yaz aylarında doğal klima etkisi Gümüştepe’nin tercih edilmesinde çok önemli bir neden oldu. Gümüştepe, bölge özelinde bölge şartlarına göre imalat yapan müteahhitler sayesinde yatırım değeri ve kullanım konforu sağlayan yapılar ile her geçen gün daha çok talep ediliyor.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
26°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89