banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Temmuz Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Temmuz 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

GÜNDEM 16.07.2024, 12:48 13.08.2024, 10:41
Temmuz Sayımız Çıktı...
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Temmuz sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

Kaliteli ve güvenli yapılarıyla sektörün önemli firmalarından AFM Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Merdim, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, bu ay Nilüfer İlçesi’nin Doğanköy Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak inceledik.

“Sektörün Kilit Taşları” bölümümüzde bu ay Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği (YAPİDER) Yönetimini ağırladık.

BG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gezginci, Exit Garden markaları çatısı altında çalışmalarını gazetemize anlattı.

Başarılarını, proje ve uygulamalarının yanı sıra aldığı ödüllerle de taçlandıran Cm2 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu’nun Kurucu Ortağı Cansu Arcan Mumcu, çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

Elektrik tesisatına ihtiyaç duyulan her alanda kalitesini gösteren Akın Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akın, firmalara enerji teminin konusunda tam kapasite ile hizmet verdiklerini kaydetti.

“Güçlü Zeminler” ve “Kuzey Kıbrıs” özel bölümlerimiz ocak sayımızda sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları”, sanayi yapıları, havuz ve akıllı ev sistemleri gibi dosyalarla sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Temmuz Ayı’nda da sizlerle olacak…

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89