banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Mayıs Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Mayıs 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

GÜNDEM 15.05.2024, 10:05 20.05.2024, 10:32
Mayıs Sayımız Çıktı...
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Mayıs sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle sizlerle…

Bursa’nın dört farklı bölgesinde konut, villa ve kentsel dönüşüm projeleriyle 20 yıldır farkını ortaya koyan Havuzoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Havuz, çalışma ve projelerini gazetemize anlattı.

“Sektörel Buluşma” bölümümüzde bu ay akademik odalar ve sivil tolum kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelerek, Bursa’da yeni dönemde kentsel dönüşüm adına atılması gereken adımları konuştuk.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, Mudanya – Halitpaşa Mahallesi’ni, bölgedeki konut projelerini her yönüyle ele alarak inceledik.

Pimapen, Albert Genau ve Isıcam sistemleri üretimi ve tedariği konusundaki iddialı firmalardan olan Cengizhan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cengizhan Cengiz, çalışmalarını paylaştı.

Gün geçtikçe artan arsa ve arazi ihtiyacından yola çıkarak kurulan Arsaport’un kurucu ortağı Avukat Cihat Yıldırım’ın yatırımcılara önerileri Mayıs sayımızda.

Akfidan Peyzaj Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Akfidan, peyzaj çalışmalarının püf noktalarını ve firma olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

‘Güçlü Zeminler’ ve ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ özel bölümlerimiz Mayıs sayımızda da sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” ve ilgi çeken dekorasyon önerileriyle “Banyo ve Mutfak Dünyası” gibi dosyalarla da sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Mayıs Ayı’nda da sizlerle olacak…

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89