banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Haziran Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Haziran 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

GÜNDEM 20.06.2024, 14:43 16.07.2024, 10:15
Haziran Sayımız Çıktı...
banner66

Başta Mudanya olmak üzere Bursa’nın farklı bölgelerinde hayata geçirdiği projelerle sektörün öncü firmalarından Lik Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, çalışma ve projelerini gazetemize anlattı.

“Sektörel Buluşma” bölümümüzde bu ay Bursa Uludağ Üniversitesi’nin en etkin öğrenci topluluklarından biri olan Yapı Topluluğu’nun Yönetim Kurulu ile projelerini, çalışmalarını ve geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, Gümüştepe Mahallesi’ni, bölgedeki konut projelerini her yönüyle ele alarak inceledik.

Organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere kentimizde ve ülkemizin çeşitli şehirlerinde birçok sanayi yapısının inşaatına imzasını atan Bursalı inşaat firmalarının yetkilileri ile hayata geçirdikleri projeleri konuştuk.

Yeni nesil yapı marketlerin Bursa’daki öncüsü Hırdavat Home firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, çalışmalarını paylaştı.

İnşaat firmalarının krediye ulaşamayan alıcılar için yaptıkları cazip kampanya fırsatları Haziran sayımızda.

Naturaluna markasıyla Tiny House’larda iddialı projeler üreten Yüksek İç Mimar Nehir Özbey çalışmalarını gazetemizle paylaştı.

‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ özel bölümümüz Haziran sayımızda da sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” ve ilgi çeken dekorasyon önerileriyle “Banyo ve Mutfak Dünyası” gibi dosyalarla da sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair en taze haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Haziran Ayı’nda da sizlerle olacak…

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
26°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89