banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

GES sistemleri Bursa TEK Enerji’den soruluyor

2015 yılında kurularak elektrik sistemleri bakım, onarım, projelendirme ve mühendislik hizmetleri ile sektöre giriş yapan Bursa TEK Enerji, Kaliteli hizmet anlayışı, yenilikçi ve arz-talep ilişkisini göz önünde bulunduran bakış açısıyla yenilenebilir enerji sektöründe yoluna emin adımlarla devam ediyor.

GÜNDEM 24.06.2024, 11:15
GES sistemleri Bursa TEK Enerji’den soruluyor
banner66

2029 yılında dünyada ihtiyaç duyulan en önemli kaynaklardan biri olan güneş enerjisini sektörüne yatırım yapmaya başlayarak, hizmet alanlarını çok geniş bir yelpazeye taşıdıklarını belirten Bursa TEK Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahintaş, Türkiye’nin güçlü geleceğine katkı sunmak için uluslararası girişimlerde de bulunarak kaliteli, dürüst ve disiplinli bir şekilde hizmet vermeye devam ettiklerini ifade etti.

Alanlarındaki tecrübeli kadroları ile kuruldukları ilk günden bu yana vizyoner projeleri ile öncü olduklarını aktaran İbrahim Şahintaş, şunları söyledi:

“Bursa TEK Enerji’nin güneş enerji santrali imalatı ve montajı alanlarında Türkiye’nin ilk ve tek TSE K 473 Belgeli firması olduğunu belirterek, “Ürün ve hizmetlerimizin uluslararası yetkinlik, kalite anlayışlarını ve standartları karşılayacak düzeyde olmasına azami dikkat ediyoruz. Güneş enerji sistemlerinin proje geliştirme, tasarım, devreye alma ve bakım hizmetlerini uzman teknik kadromuzla kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Uluslararası standartlarda çalışan, teknolojik gelişmelere uyum sağlayabilen ve güneş enerjisi sistemlerinde Türkiye çapında akla gelen ilk firma olmayı hedefliyoruz.”

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
27°
parçalı bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89