banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Ekim Sayımız Çıktı...

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Ekim 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

GÜNDEM 15.10.2024, 11:37
Ekim Sayımız Çıktı...
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Ekim sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle gündemi belirliyor…

30. kuruluş yılını kutlayan Alpiş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, çalışmalarını ve hedeflerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, bu ay Nilüfer İlçesi’nin Balkan Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak, inceledik.

Her ay bir konuyu masaya yatırdığımız “Sektörel Buluşma” programımızda MÜSİAD Bursa Şubesi İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Yöneticileri ile inşaat sektörünün gündemini konuştuk.

İnşaat Mobilyası sektörünün iddialı firmalarından olan Mekas Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Durali Balım, çalışmalarını bizimle paylaştı.

Deprem İzolatörü konusunda öncü firmalardan olan Sismoteknik’in ortaklarından Cem Kürşat Hasanoğlu ve Beyhan Bayhan, olası depremlerin yıkıcı etkilerinden korunmak ve güvenli şehirler inşa edebilmek için binalarda deprem izolatörlerinin kullanılması gerekliliğine vurgu yaptı.

Bursa’da arsa ve araziye olan talebi, konunun uzmanlarının görüşleri ile sizler için derledik.

PVC üretiminin önemli firmalarının yetkilileri, sektörü ve merak edilenleri dosya haberimizde anlattı.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm, imar ve şehircilik çalışmaları detaylarıyla Ekim sayımızda.

‘Bursa’da Yatırım Gündemi’, ‘Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’, ‘Güçlü Zeminler’ ve “Üniversiteden Sektöre’ özel bölümlerimizi sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Ayrıca; seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” gibi bölümleriyle sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, en güncel haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Ekim Ayı’nda da sizlerle...

Gazetemiz, web sitemiz ve Youtube kanalımızda sektörün nabzını tutuyoruz.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89