banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

YAPİDER, gayrimenkul sektörünü tek çatı altında buluşturuyor

Yaklaşık 250 yan faaliyet alanı ve 6 milyon çalışanı olan devasa sektör inşaat ve gayrimenkulün en önemli paydaşlarından biri de profesyonel gayrimenkul danışmanları, yani yatırım profesyonelleridir.

EMLAK 16.09.2024, 13:27
YAPİDER, gayrimenkul sektörünü  tek çatı altında buluşturuyor
banner66

Gittikçe büyüyen ve ülke genelinde her yıl milyarlarca dolarlık yatırıma aracılık eden gayrimenkul danışmanlığı mesleğinin uluslararası standartlar kapsamında uzman kişi ve kuruluşlarca yapılması, yatırım yapmak isteyenlerin de profesyonel destek alması gerekmektedir.

İşte Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği (YAPİDER) böylesine önemli bir mesleğin sesi olabilmek ve yatırımlarında profesyonel destek almak isteyenlerin yanında olmak amacıyla yola koyuldu.

Aynı idealler etrafında birleşen YAPİDER kurucuları; güç birliği yaparak, Sevcan İlici’nin başkanlığında 15 Kasım 2023 tarihinde YAPİDER resmi kuruluşunu gerçekleştirdi.

Sevcan İlici başkanlığındaki YAPİDER kurucuları, vizyon olarak; “Paydaşlarıyla iş birliği içerisinde, doğru ve sürdürülebilir projelere yön veren, yenilikçi, dinamik ve iş birliğinin merkezi konumunda, araştıran, paylaşan, çözüm üreten, çoğaltan ve sürekli gelişen, gayrimenkul sektörü özelinde, sermaye ve yatırım fırsatlarına öncü bir sivil toplum kuruluşu olma” hedefini ortaya koydular.

VİZYON VE MİSYON

Vizyonumuz : Paydaşlarıyla iş birliği içerisinde, doğru ve sürdürülebilir projelere yön veren, yenilikçi, dinamik ve iş birliğinin merkezi konumunda, araştıran, paylaşan, çözüm üreten, çoğaltan ve sürekli gelişen, gayrimenkul sektörü özelinde, sermaye ve yatırım fırsatlarına öncü bir sivil toplum kuruluşu olmaktır.

Misyonumuz : Sivil toplum kuruluşları, iş insanları, üniversiteler, eğitim kurumları, mesleki kuruluşlar ile bilim-teknoloji uzmanlarını, yetkin ve sorumlu emlak danışmanlarıyla buluşturarak, paydaşlarımızın yolunu azami ölçüde aydınlatmaktır.

HEDEF SEKTÖRE DEĞER KATMAK

YAPİDER’in hedefleri gayrimenkul kuruluşlarının ve danışmanlarının uluslararası standartlara göre faaliyet göstermesi, mesleğin güvenilir ve saygın bir meslek olarak kabul görmesi ve sağlıklı gelişimi için çalışmalar yürütmektir. İlgili kurum ve kuruluşlarla iletişim kurmak ve iş birliği yapmak, paydaşları ve vatandaşlarla sektörün yapıtaşlarının gelişimini sağlamak için, akademik destek vermek, bu amaçla başta üniversiteler olmak üzere ilgili kurumlarla ve STK’larla ortak çalışmalar gerçekleştirmektir. Üyelerinin ve yatırımcıların yararına yol haritası oluşturarak, yatırımlara yönelik organizasyonlar düzenlemek ve eğitim, konferans, seminer ve toplantılar gibi etkinliklerle üyelerine ve yatırımcılara bilgi ve danışmanlık desteği vermektir.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89