banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Investor World kalite anlayışıyla yükseliyor

İki yıl önce kurulan Investor World Gayrimenkul, etik ve kaliteli hizmet anlayışı ile kısa sürede sektörün aranılan firmalarından biri haline geldi.

EMLAK 16.07.2024, 13:44 16.07.2024, 11:06
Investor World kalite anlayışıyla yükseliyor
banner66

Bursa’nın her bölgesinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) çalışmalarını aralıksız sürdüren Investor World Gayrimenkul, arsa ve arazi satışlarıyla tüm Türkiye’ye hitap ediyor. Investor World Gayrimenkul Kurucu Ortağı Sinem Özay, “Ortağım Şafak Kahveci ile birlikte Investor World Gayrimenkul firmamızı iki yıl önce kurduk. İkimizde kurumsal altyapıya sahibiz. Daha önce yıllarca kurumsal firmalarda çeşitli görevler aldık. Ben organizasyon, Şafak Hanım da finans alanında yıllarca hizmet verdikten sonra gayrimenkul sektörüne girdik. Kaliteli, etik, hızlı ve tutarlı çalışma anlayışımızla hizmet veriyoruz. İhtiyaçların doğru analizi ve ekspertizini yaparak, müşterilerimizi sektörün en yüksek hizmet standartları ile buluşturuyoruz” dedi.

“Bursa’nın her bölgesine hizmet veriyoruz”

Bursa’nın her bölgesine hizmet verdiklerini anlatan Sinem Özay, “Konut, lüks konut, işyeri, arsa, arazi üzerine çalışmalarımız var. Nilüfer bölgesine hakimiz, ancak bünyemizde çalışan danışmanlarımız farklı bölgelerde uzmanlık alanlarına sahipler. Bu yüzden Bursa’da bölge ayrımı yapmıyoruz. Her bölgede çalışan uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmet veriyoruz. Bursa dışındaki şehirlerimizden arsa ve arazi alanında çok talep alıyoruz ve hemen hemen ülkemizin her bölgesinde arsa ve arazi satışlarımız oluyor. Şu anda kardeş ülkemiz KKTC’de satışlarımız başladı. İskele ve Mağusa bölgelerinde proje satışlarımız var” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul sektöründe Bursa çapında işini iyi yapan, her anlamda iyi isim yapmış, öne çıkan firmalar arasında yer almayı hedeflediklerini vurgulayan Özay, İleriye yönelik olarak şubeleşme hedeflerimiz var. Ancak şu anda en büyük hedefimiz işimizi en iyi şekilde yapmaya devam etmek” dedi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
30°
açık
banner102
banner61
banner62
banner89