banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Temmuz sayımızın konukları Çiğdem Gündeş (Dialog Time) ve Egemen Ertan (Broker Team Gayrimenkul Yatırım) oldu.

EMLAK 16.07.2024, 16:04
Gayrimenkul Yıldızları
banner66

“Önceliğimiz karşılıklı güveni oluşturmak”

Çiğdem Gündeş / Dialog Time

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Çiğdem Gündeş, eğitim sektöründe 12 yıl boyunca satış ve yöneticilik yaptı. İş hayatındaki bilgi ve birikimini gayrimenkul sektöründe değerlendirme kararı alan Çiğdem Gündeş, yerli bir marka olarak dünyaya açılma serüveninde yer alan Dialog Türkiye’nin Dialog Time ofisinde müdürlük görevini sürdürüyor. Son zamanlarda gayrimenkul sektörünün zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Çiğdem Gündeş, “Bizim amacımız alıcı ve satıcıyı bir araya getirerek kazan-kazan formülünü uygulamak. Buradaki en önemli nokta çalışanlarımızın yerli ve kurumsal bir firma çatısı altında eğitim süreçlerinden geçerek tam donanımlı olmalarını sağlamak. Gayrimenkul sektöründeki açıkları kapatacağımıza inancımız tam. Önceliğimiz insana değer vererek güven inşa etmek” dedi.

“Her koşulda kazanan ve kazandıran olmak önemli”

Egemen Ertan / Broker Team Gayrimenkul Yatırım

Yıldız Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun olan Egemen Ertan, 9 yıldır kendi firmasında mühendislik, 5 yıldır da gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapıyor. Finansal, zamansal ve mekansal özgürlüğün olduğu, analitik düşünen danışmanın fark yaratabildiği, çevresini en doğru şekilde kullanabileceği gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yer aldığını söyleyen Egemen Ertan, konut ve arazi ağırlıklı çalıştığını, dijital bölge çalışması sayesinde, piyasa ne olursa olsun iyi bir danışmanın her zaman kazandıracak yetenekte olduğunu belirtiyor. Amacının, yatırım kültürü oluşturup, insanların hayalini kurduğu hayata giden finansal yolda gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapmaya devam etmek olduğunu söyleyen Egemen Ertan, “ Gayrimenkul sektöründe vizyoner, güvenilir ve başarılı bir danışman olarak akıllarda yer almak istiyorum.” dedi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
26°
kapalı
banner102
banner61
banner62
banner89