banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Haziran sayımızın konukları Filiz Avcı (Coldwell Banker Everest) ve Emre Kadir Akalan (Sky Real Estate) oldu.

EMLAK 20.06.2024, 21:31
Gayrimenkul Yıldızları
banner66

“Doğru yatırım karşılıklı güvene dayanır”

Filiz Avcı / Coldwell Banker Everest

Gazi Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Bölümü'nden Bireysel Tasarımcı olarak mezun olan Filiz Avcı, öğretmenlik eğitimini tamamladıktan sonra 5 yıl öğretmenlik yaptı. Karşılıklı güven, hızlı çözüm ve verim odaklı çalışabileceği ve enerjisini en doğru şekilde kullanabileceği gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yöneldiğini söyleyen Filiz Avcı, uzmanlık bölgesi olarak Mudanya, Güzelyalı ve Balat bölgelerinde çalışıyor. Lüks konut ve konut ağırlıklı çalıştığını söyleyen Filiz Avcı, yaz aylarında yazlıkçı vatandaşların gelişiyle birlikte Mudanya bölgesinde gayrimenkul sirkülasyonunun yüksek olduğunu belirtiyor. Amacının insanların hayalini kurduğu, istediği özelliklere sahip konutu en kısa ve en doğru zamanda doğru fiyatla almalarına veya pazarlamasına yardımcı olmak olduğunu söyleyen Filiz Avcı, “Her geçen gün büyüyen gayrimenkul sektöründe dürüst, güvenilir, bilgili ve başarılı bir gayrimenkul danışmanı olarak yardımcı olmak istiyorum” dedi.

“Sosyal medyanın gücü yadsınamaz”

Emre Kadir Akalan / Sky Real Estate

Gayrimenkul sektörüne 2012 yılında giriş yapan Emre Kadir Akalan, 2021 yılından itibaren Sky Real Estate çatısı altında gayrimenkul danışmanı olarak çalışmalarını devam ettiriyor. Emre Kadir Akalan 2019 yılından bu yana gayrimenkul danışmanları ile inşaat firmalarına, gayrimenkul sektöründe sosyal medya reklamcılığı üzerine koçluk ve mentor danışmanlığını başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Sosyal medya kanallarını aktif bir şekilde kullanan Emre Kadir Akalan, “Emlak Prensi” adıyla gayrimenkul sektöründeki farkını ortaya koyuyor. Bursa’nın tüm bölgelerinde çalıştığını belirten Emre Kadir Akalan, Nilüfer ve Osmangazi ağırlık olmak üzere Bursa’nın tüm ilçelerinde gayrimenkul çalışmalarını gerçekleştirdiğini ifade etti.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
27°
parçalı bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89