banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Gayrimenkul Yıldızları

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Mayıs sayımızın konukları Cenk İgeç (Dialog Concept) ve Yasemin Kırbaş (Kristal Focal Gayrimenkul) Gayrimenkul oldu.

EMLAK 16.05.2024, 13:50
Gayrimenkul Yıldızları
banner66

“Öncelik samimiyet ve güven”

Cenk İgeç / Dialog Concept Gayrimenkul

Turizm ve Otelcilik mezunu olan Cenk İGEÇ, aile şirketi olan tekstil firmasında 8 yıl çalıştıktan sonra sektör değişikliği yaparak kurumsal ve profesyonel olarak gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye başladı. Gayrimenkul ve yatırım danışmanı olarak 9 yıldır sektöründe bulunan Cenk İgeç, son 3 yıldır çalıştığı Dialog Concept Gayrimenkul ve Dialog Real Estate genelinde birçok başarı ödülünün sahibi oldu. 2022 yılında Dialog Real Estate bünyesinde ilk 6 ayda Türkiye ciro 2.’liği, sene bazında Türkiye Ciro 3.’lüğü ve 2023 yılı genelinde ise 1000 danışman arasından Türkiye ciro 2.liği ödülünü aldı. Dialog Concept Gayrimenkul’de ise 3 yıl boyunca Ciro 1. ‘liği ödülünü aldığını belirten Cenk İgeç, ‘Genellikle Bursa Nilüfer bölgesinde Özlüce, Altınşehir, 23 Nisan, Balat, Kayapa bölgelerinde faaliyet gösteriyorum. Benim için başarının tam karşılığı müşteri memnuniyeti ve kesinlikle güvendir. İşimi severek yapıyorum, ayrıca başarı alışkanlık haline gelince benim için vazgeçilmez oluyor” dedi.

“Değişimin ve başarının izinde”

Yasemin Kırbaş / Kristal Focal Gayrimenkul

Bursa'da dört yıl boyunca Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Yasemin Kırbaş, daha sonra gayrimenkul sektöründe yeni bir kariyer yolculuğuna çıktı. Gayrimenkul danışmanı ve işletme koçu olarak kurumsal firmada sektöründe adından söz ettirdiğini söyleyen Yasemin Kırbaş, “Her müşteriyle özel bir ilişki kurarak ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı ilke edindim. Profesyonel yaklaşımla ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektöründe güvenilir bir isim haline geldiğimi söyleyebilirim. Değişimin ve yeniliğin öncüsü olarak, her adımda kendimi ve çevremdekileri daha iyiye taşımayı hedefliyorum. Gelecekte de başarı dolu projelere imza atmaya devam etmek istiyorum. Değişimin izinde ilham almak için bu güzel yolculukta beni takip edin, yalnız bırakmayın” şeklinde görüşlerini belirtti.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
30°
açık
banner102
banner61
banner62
banner89