banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

“YAPİDER bir ‘Uzmanlık Merkezi’ olacak”

Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği (YAPİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sevcan İlici ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Derneğin 1. Genel Kurulunun ardından protokol ziyaretleri kapsamında Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

DİĞER 16.05.2024, 23:39
“YAPİDER bir ‘Uzmanlık Merkezi’ olacak”
banner66

Ziyarette, Vali Demirtaş’a YAPİDER’in kuruluş amaçları hakkında bilgiler veren Başkan Sevcan İlici, “Gayrimenkul danışmanlığında bir ‘uzmanlık merkezi’ olarak kurulan YAPİDER, yatırımcılarla deneyimli danışmanları buluşturup, alanında referans gösterilen bir kurum olma hedefiyle kuruldu. Bursa merkezli olarak kurulan YAPİDER, Bursa ekonomisi ve ülke ekonomisinin yanı sıra sektörümüze güç katacaktır” dedi.

İnşaat ve gayrimenkulün 250 yan faaliyet alanına ve 6 milyon çalışana sahip dev bir sektör olduğunu söyleyen YAPİDER Başkanı Sevcan İlici, “Bu devasa sektörün en önemli paydaşlarından biri de profesyonel gayrimenkul danışmanları, yani yatırım profesyonelleridir. Biz Meslektaşlarımızla aynı çatı altında buluşarak, sektörümüzün sorunlarına çözümler üretmek, gayrimenkul danışmanlığının nitelikli ve bilgili kişiler tarafından yapılmasını sağlamak amacındayız. Sektörümüzün, kamu nezdinde ve tüm platformlarda hak ettiği şekilde temsil edilmesi ve mesleki haklarının daha iyi korunması ve savunulması gerektiğine, ayrıca mesleğimizin saygınlığının ancak böyle artabileceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş’a YAPİDER’in önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini de sunan Başkan Sevcan İlici şunları söyledi: “Biz, mesleğimizin standartlarının gelişmesini sağlamayı, mesleğimize dair eğitimler vererek mesleğimizin gelişmesine destek olmayı, sektörümüzün büyümesini ve gelişmesini sağlamayı, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi meslektaşlarımıza hak ettiği saygınlığı kazandırmayı, işbirliklerini arttırmayı, meslektaşlarımız, gayrimenkul yatırımcıları, gayrimenkul sektörüyle ilgilenen ve bağlantılı firma ve kuruluşlara yönelik sektörel buluşmalar düzenlemeyi, başta üniversiteler olmak üzere ilgili eğitim kurumlarıyla işbirlikleri yapmayı, yayınlar hazırlayarak doğru ve güncel bilgilendirmeleri kamuoyuna sunmayı, uluslararası gelişmeleri takip ederek sektörümüzle paylaşmayı hedefliyoruz.”

Yatırım Profesyonelleri ve İşbirliği Derneği Yönetim Kurulunu ağırlamaktan mutlu olduğunu ifade eden Bursa Valisi Mahmut Demirtaş da YAPİDER Başkanı Sevcan İlici ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
27°
parçalı bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89