banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

İMSİAD’dan Vali Ayyıldız’a ziyaret

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

DİĞER 16.10.2024, 14:07
İMSİAD’dan Vali Ayyıldız’a ziyaret
banner66

Bursa Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek İMSİAD hakkında bilgiler veren Başkan Şeref Demir, kısa bir süre önce gerçekleştirdikleri genel kurulla güven tazelediklerini belirterek yeni dönemde hayata geçirecekleri çalışmalarla derneğin alanında daha etkin bir konuma ulaşacağını söyledi.

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat sektörünün yaşadığı sıkıntılar üzerine Vali Erol Ayyıldız’a bilgi verdiği toplantıda ayrıca deprem gerçeğiyle yaşayan Bursa’da kentsel dönüşüm ile güvenli şehir oluşturmak adına kendilerine düşen her göreve hazır olduklarını aktardı. Bu konuda hem bölgesel, hem bütünsel çalışmalar yapılmasının önemine değinen Başkan Şeref Demir, sayın Valimizin deprem riski altındaki başka şehirlerde yapmış olduğu başarılı çalışmalarını takdirle izlediklerini, Bursa için kendisinin bu deneyimlerinin büyük şans olduğunu vurguladı.

Bursa Valisi Erol Ayyıldız ise İMSİAD heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek şehrin kalkınması adına yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89