banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

ARSAPORT ile taşınmazlar yatırıma dönüşüyor

Arsaport Kurucu Ortağı Av.Cihat Yıldırım, Türkiye’nin depremsellik gerçeği, gün geçtikçe artan nüfus ile birlikte ortaya çıkan arsa ve arazi açığından yola çıkarak kurdukları firmaları ile müşterilerine uygun fiyatlı ve yatırım potansiyeli yüksek taşınmazlar sunduklarını söyledi.

ARSA-ARAZİ 15.05.2024, 10:46
ARSAPORT ile taşınmazlar yatırıma dönüşüyor
banner66

Cihat Yıldırım, Arsaport ile yatırımcıların faydasına olabileceğini düşündükleri, Bursa’da ve Türkiye’nin her bölgesinde potansiyel vaat eden arsa ve tarla yatırımına yönelik hizmet vermeyi amaçladıklarını anlatarak, “Türkiye’de kendisini düzenli aralıklarla hatırlatan deprem gerçeği, şehirlerin giderek büyümesi ve dolayısıyla artan arazi ihtiyacı bizi bu arayışa itti. Çünkü arazi, yeniden üretilmesinin mümkün olmadığı sınırlı bir kaynak. Taşınmaz İhtiyacının günden güne arttığı günümüz dünyasında da, bu sınırlı kaynakların verimli ve yatırıma dönük olarak kullanılması elzem bir durum.

Arsaport olarak, Türkiye’nin her bölgesinden yatırım gücüne ve potansiyeline inanarak kendi bünyemize ve portföyümüze dahil ettiğimiz taşınmazları uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Portföyümüzü tüketici ihtiyaçları doğrultusunda sürekli güncelliyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Buradan hareketle yatırım yaptığımız bölgelerin gelişimine de destek oluyoruz.

Diğer taraftan, Ülkemizde bungalov tarzı hobi yapılarına yönelik arsa ve arazi yatırımlarının yoğunlaştığına da dikkat çeken Yıldırım, bu konuda mevzuatın da güncellenmesi ile birlikte doğaya tam uyumlu daha sürdürülebilir bir doğal yaşamın tüm tüketiciler için ilk seçenekler arasında olmaya başladığına dikkat çekti.

“Toprak, her şartta doğru yatırım”

Arsa ve arazinin her zaman kazandıran bir yatırım olduğunun altını çizen Yıldırım, yaşanan ekonomik durgunluğun arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için bir fırsat olduğunu belirterek, “Şu anda piyasada bir durgunluk gerçeği var. Kredi faizlerinin yüksek oluşu alım satımı etkiliyor, ancak bu durum taşınmaz alımı için bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Yüksek faizlerle birlikte yatırımcılar bu tür enstrümanlardan biraz uzaklaşsa da kısa bir süre sonra piyasalar normale dönmeye başladığında bu taşınmaz fiyatlarının tekrar bulunamayacağı gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hikâyenin sonunda Arsaport olarak toprağın her zaman kazandırdığını hep birlikte görüyor ve emin adımlarla ilerliyoruz.’ şeklinde konuştu.

“Yatırımlık arazileri uygun fiyata sunuyoruz”

Taşınmaz ticaretinde en önemli kıstaslardan birinin fiyat olduğuna vurgu yapan Cihat Yıldırım, müşterilerine problemsiz, yatırım potansiyeli yüksek taşınmazlar sunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bizim avukatlık mesleğinden gelen, bir işi yaparken titizlikle inceleme alışkanlığımız var. Bu yüzden Arsaport’tan bir taşınmaz almış olmak aynı zamanda sorunsuz bir yatırım yapmış olduğunuz anlamına geliyor. Biz sadece Problemsiz, ileriye dönük olarak gelecek vadeden, yatırım potansiyeli yüksek taşınmazları müşterilerimize sunuyoruz. Bu da yatırımcılarımıza uygun fiyatlı yatırımlık arazi ya da arsa satın alma imkanı sunmamızı sağlıyor. Şu anda satışta olan taşınmazlarımızın tamamı fiyat performans olarak çevresindeki diğer taşınmazlardan, yani emsallerinden çok daha uygun fiyatlı tarla ve arsalardan oluşuyor” dedi.

banner105
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
27°
parçalı bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89