Gayrimenkul Yıldızları - Ağustos 2024

MÜLK YÖNETİMİ

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda, alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Ağustos sayımızın konukları Ayşe Önal (İnvestown Türkiye) ve Ethem Yetişkin (Dialog Concept) oldu.

“Başarı, doğruluk ve güvenle inşa edilir”

Ayşe Önal / İnvestown Türkiye

Gıda mühendisliği alanında eğitimini tamamlayan Ayşe Önal, mühendislik sektöründe 3 yıl boyunca çalıştıktan sonra gayrimenkul sektörüne geçiş yapmaya karar verdi. Gayrimenkul sektöründe 7 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulunarak bilgi ve birikimini artıran Ayşe Önal, şu anda İnvestown Türkiye’nin Nilüfer bölgesinde faaliyet gösteren ofisinde müdürlük görevini yürütmektedir. Özellikle 23 Nisan, Kayapa, Beşevler, Çamlıca ve Çekirge bölgelerinde aktif olarak çalışan Ayşe Önal, gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti ve güveni ön planda tutarak hizmet vermektedir. Ayşe Önal, “Amacımız, doğruluk ve dürüstlük prensiplerine sadık kalarak, güven temelinde çalışmalarımızı sürdürmektir. Yıllardır şeffaf iş disiplinimizle sektörde öne çıkıyoruz. Başarımızın sırrı, insanlara aşıladığımız huzur ve güven ortamıdır. Sektördeki başarımızı, müşterilerimizle kurduğumuz güçlü bağlara ve ekibimizle birlikte sürekli geliştirdiğimiz stratejilere borçluyuz. İnvestown Türkiye olarak, yenilikçi yaklaşımlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sektörde fark yaratmaya devam ediyoruz” dedi.

“Tek amacım sektöre değer katmak”

Ethem Yetişkin / Dialog Concept

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ethem Yetişkin, mezuniyetin ardından mekanik tesisat projelerinde tasarımcı olarak çalıştıktan sonra farklı ticari faaliyetlerde iş hayatında yer aldı. Dialog Concept Gayrimenkul Kurucusu Sevcan İlici ile tanıştıktan sonra kariyerini gayrimenkul sektöründe devam ettirmek isteyen Ethem Yetişkin, kısa sürede ofiste en iyi elemanları tablosunda, Dialog Türkiye danışmanları arasında da ayın ve haftanın en iyi danışmanı olarak seçilme başarısını gösterdi. Gayrimenkul danışmanı olarak 2 yıldır faaliyet gösterdiğini ve işini severek yaptığını ifade eden Ethem Yetişkin, “Amacım bir kişiyle bir işlem değil, onlara alım satım kiralama ve yatırım konusunda sürekli danışmanlık yapmak. Eşim, sosyal medya fenomeni ve lüks konut pazarlama kısmında alım satım platformlarından çok daha kişiye ulaştığım için güzel sonuçlar elde ediyorum. Sektörümüze değer katıp daha iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapıp güzel başarılara imza atmak istiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.