2024-09-16 12:38:42

Merhaba

Sevcan İlici

16 Eylül 2024, 12:38

Konut ve Yapı Gazetesi’nin değerli okurları, bu aydan itibaren düzenli olarak sizlerle bu köşede buluşacağım için mutluluk duyuyorum.

Bursa’da gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Dialog Concept ailesi adına sizleri sevgiyle selamlıyorum. İlkler her zaman özel ve güzeldir. İlk köşe yazımın heyecanıyla sizlere kendimden ve sahibi olduğum Dialog Concept’ten bahsetmek istiyorum.

Gıda Sektöründe 2003-2014 yılları arasında üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştıktan sonra, 2014 yılında kurumsal gayrimenkul danışmanlığıyla kariyerime devam etmeye karar verdim. Şu anda ülkemizde ve dünya genelinde 125 şubesi, 1.000’i aşkın gayrimenkul danışmanını bünyesinde bulunduran Dialog Realestate markasının ilk şubesi olan Dialog Concept Gayrimenkul’ün sahibiyim.

Altınşehir’de 950 m2 açık ve 240 m2 kapalı alana sahip ofisimizde Bursa ve Türkiye genelinin dışında yurtdışında da konut, arsa, arazi, ticari, endüstriyel yapı kiralama ve satışlarında uzman ekibimle profesyonel rehberlik sunarak aracılık hizmeti yapmaktayız.

Gayrimenkul sektöründe eğitim ve bilginin önemini her zaman önemseyen bir Broker olarak mesleğimize dair çok sayıda eğitim verip ve alanında uzman birimlerden sürekli eğitimler desteğiyle mesleğimizde örnek olma yolunda ilerliyoruz. Türkiye genelinde başarı ödülleri almaya devam ederek, mesleğimizi en kusursuz şekilde yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duymaktayım.

Önümüzdeki ay görüşmek üzere…

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.