Yolçatı Mahallesi dikkatleri çekiyor

KONUT PROJELERİ

Konumu ve temiz havasıyla Bursalılar’ın yeni tercihi

Bursa’nın Batı bölgesindeki yeni yerleşim yerlerinden Yolçatı Mahallesi, hem müteahhitler, hem de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Uludağ Üniversitesi ile Şehir Hastanesi’ne yakın olması nedeniyle bölgedeki konut projeleri gün geçtikçe artıyor.

İsrafil Karataş / Karnur İnşaat YK Başkanı

Yolçatı Mahallesi her ne kadar şehre uzak gibi dursa da arsa maliyetini aşağı çeken, ev fiyatlarını alınır duruma getiren bir bölgemiz. Uludağ Üniversitesi’ne bitişik olması, yeşil alanlarının fazla olması, İstanbul - İzmir Otoyoluna yakın olması gibi faktörleriyle bu mahallemiz coğrafi konumu gereği pek çok avantaj sağlıyor. Bulunduğu yerin zemin yapısı da depremle gündeme gelen endişeleri gideriyor. Bizim öngörümüze göre yatırım yapılacak iyi yerlerden biri haline gelme yolunda. Yolçatı’ya yapılan ve yapılacak olan yapılar daha çok orta gelirli kişilere hitap edecektir. Yatırımcılarımız buradan iyi kar elde edeceklerdir. Karnur İnşaat olarak Yolçatı 1, Yolçatı 2, Yolçatı 3 ve Yolçatı 4 projelerimiz burada yer alıyor.

Macit İlker / Kıvam Grup YK Başkanı

Yolçatı’da inşaatı devam eden 2 + 1’den oluşan 8 dairelik bir projemiz var. Yolçatı Mahallesi, Bursa’nın batı bölgesinde yeni gelişen bir yer. Bursa Şehir Hastanesi’ne yakın olması ve bunların yanında Bursa’nın modern yapısı ve gözde semtlerinden olan Özlüce’nin hemen arkasında oluşu Yolçatı Mahallesi’ni cazip kılıyor. Zeminin depreme dayanıklı olması vatandaşların bu bölgeye güven duymasını sağlıyor. Bölgenin geleceğinin parlak olması nedeniyle projemizi burada hayata geçirme kararı aldık. Yeni açılacak ana yollar, yanı başındaki otoban sayesinde Yolçatı mahallesinden kısa sürede her yere ulaşım sağlayabilirsiniz. Otoban bağlantıları üzerinde, Şehir Hastanesi’ne ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ne çok yakın. Özlüce ve Balat gibi Bursa’nın en gözde yerleşim bölgelerinin tam ortasında kalıyor. Yolçatı’yı Bursa’nın güzel bir parçası haline getirmek için bizim de Kıvam Grup olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Maşallah Demir / Alicanoğulları İnşaat YKB

Yolçatı Mahallesi vatandaşlarımızın ilgi odağı olan yerleşim yerlerinden biri. Gelişime çok açık bir bölge olarak dikkat çekiyor. Burasının geleceği parlak. Yeni inşaat firmalarının bölgeye gelmesiyle birlikte çok kısa bir zaman içerisinde modern bir yerleşim mahallesi haline gelecektir. Temiz havaya sahip olması, Bursa Şehir Hastanesi’ne ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ne yakın oluşu ve ulaşım imkânları herkesin tercihinde önemli bir yer tutuyor. Otobana yakın olması da önemli bir etken. Alicanoğulları İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz projeler 16 dairelik Nirvana 1, 48 dairelik Nirvana 2 ve yapımı devam eden 44 daireden oluşan Nirvana 3 ile bölgeye değer katmaya devam ediyoruz. Mevcut yapıların dönüşmesiyle birlikte nitelikli sitelerin inşa edileceği, havuzlu, yüksek güvenlikli yapıların burada yükseleceği inancındayım.

Cemal Çayçeviren / Dialog Concept

Yolçatı Mahallesi Bursa il merkezine 25 kilometre uzaklıkta olup son yıllarda Doğanköy Mahallesi gibi revaçta olan bir bölgedir. Bölge imara yeni açıldığından ve yeşil alanlarının fazla olmasından dolayı tercih edilen bir bölge haline gelmiştir. Bu bölgedeki parselizasyonların küçük m2’lerden oluşması sebebiyle yapılan yapılar 1+1 veya 2+1 olarak değerlendirilmektedir. Ayrıca bu bölge üniversiteye ve şehir hastanesine yakınlığı ile dikkat çeken ve tercih edilen bir bölgedir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.