Sosyal yaşam alanları ve konumuyla Batı’daki yeni cazibe merkezi : Balkan Mahallesi

KONUT PROJELERİ

Bursa’da son dönemde inşaat firmalarının yoğun ilgisini çeken Balkan Mahallesi, nitelikli konut projeleriyle ve vatandaşların her geçen gün artan talebiyle dikkatleri üzerinde topluyor.

Balkan Mahallesi, planlı yapıları, sosyal donatı alanları, ulaşım kolaylıkları ve Nilüfer’in merkezine göre daha uygun bütçeli projeleriyle şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olmaya aday.

Şeref Demir (Akyükselen İnşaat Yön. Krl. Bşk.)

Bursa’da son yıllarda gözde bölgelerden biri haline gelen Balkan Mahallesi, bizim de firma olarak tercih ettiğimiz bir bölge. Kayapa ile Hasanağa arasında kalan bölgenin ulaşım imkânları da gün geçtikçe gelişiyor. Yapıların planlı, sosyal donatı alanlarının yeteri miktarda olması ve uygun yerlerde bırakılması, yolların düzenli planlanması bölgeye değer katıyor. Yükselenpark Balkan projemizde sosyal donatı alanlarımıza sahip projemizde 14 blokta, 3+1 ve 4+1 daire tipleri olmak üzere toplam 264 daire var. Yükselenpark Balkan projesi 25 bin metrekarelik geniş ve ferah alana sahip. Su tasarrufu ve çevresel sürdürülebilirlik açısından büyük bir potansiyele sahip olan Gri su sistemi ve Yağmursuyu toplama sistemi, çevre dostu enerji üretimine katkıda bulunan Güneş Enerji Sistemi (GES) ve otoparklarda kullanılacak olan araç şarj ünitesiyle kaynakları en verimli şekilde kullanıp enerji kayıplarını en aza indirmek hedefleniyor. Proje açık yüzme havuzu, sauna, açık çocuk oyun alanı, futbol sahası, tenis kortu ve basketbol sahası, kafeterya ile sosyal bir yaşam sunuyor. Ek olarak bünyesinde bulunan ticari alanları ile de yatırımcılara iş fırsatı sunuyor.

Bünyamin Kaya (İpekoğlulları İnşaat Yön. Krl. Bşk.)

Balkan Mahallesi, konum olarak kilit bir noktada olduğu için, Şehir Hastanesi, şehirlerarası otobanı ve TEKNOSAB’a yakınlığı ile gelecek vadediyor. Balkan Mahallesi ayrıca, şehrin çarpık yapılaşmasının önüne geçebilmek için planlı, modern ve sağlam yapılar tesis etmek adına tercihimiz oldu. Bu bölgede satışları devam eden 2 adet projemiz bulunuyor. Çınar Park Evleri projemiz, 9 bin 100 m2 alan üzerine projelendirilmiş olup, 8 bloktan oluşmaktadır. Projemizde 88 adet 3+1, 32 adet 3+1 dubleks ve 14 mağaza olmak üzere toplam 134 bağımsız bölüm mevcuttur. Özkaya Park Evleri projemiz ise 4 bin 100 m2’de 4 bloktan oluşuyor. Projemiz 49 daire, 19 mağaza ve 68 bağımsız alandan oluşmaktadır. 2+1 daireler 94 m2 ve 3+1 daireler 116 m2 ‘dir.

Nait Güler (NG Güler İnşaat YKÜ)

NG Güler İnşaat olarak şehrin Batı kısmında yer alan Balkan Mahallesi’nde projeleri hayata geçiren ilk firmalardan birisiyiz. Balkan Mahallesi, Batı bölgesinin ihtiyacı olan yerlerden biriydi. Şehrin gözde bölgeleri Altınşehir, 23 Nisan, Özlüce’ye oranla uygun fiyat açısından alternatif bir mahalle oldu. Bu kadar rağbet göreceğini ve taleplerin yüksek olacağını düşünüyorduk ve haksız da çıkmadık. Sosyal alanları ve sessizliği ile insanlara konforlu yaşama fırsatı sunarak geleceği daha da parlak olan bir bölge konumunda bulunuyor. Naim Süleymanoğlu Bulvarı gibi önemli bir bulvarın oluşturulması Balkan Mahallesi’ni çekici kılıyor. Bizim projelerimiz Ekol-1 ve Ekol-2 de Naim Süleymanoğlu Bulvarı üzerinde yer alıyor.

Metehan Zaimoğlu (Dialog Concept)

Balkan Mahallesi, Nilüfer ilçesinde, şehrin batısında yer alan ve son yıllarda hızla gelişen bir bölgedir. Genellikle yeni ve modern yapıların bulunduğu, geniş daire seçeneklerinin yanı sıra, park ve yeşil alanlarının etkin kullanıldığı, doğayla iç içe yaşamın sunulduğu ve mahalledeki Naim Süleymanoğlu Bulvarı’yla yatırımcıların ilgisini çeken önemli bir cazibe merkezi haline gelmiştir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.