Nilüfer’in kalbinde yeni bir yıldız: Doğanköy Mahallesi

KONUT PROJELERİ

İstanbul-İzmir Otoyolu’na, Şehir Hastanesi ile Bursa merkezine yakınlığıyla Nilüfer’in yeni gözdesi Doğanköy Mahallesi, ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.

Kentin yeni gözde yerleşim bölgelerinden biri olma yolunda ilerleyen Doğanköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren inşaat firmalarının yetkilileriyle bölgedeki konut projelerini konuştuk.

Ömer Kumova / Ömer Kumova İnşaat YKB

Doğanköy, Bursa Şehir Hastanesine 500 metre yakınlığı, Balat-Ertuğrulkent-NOSAB-BOSB bölgelerine yakın mesafede yer alan konumu, 600 metre mesafede otobana bağlanabilme ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. DOKU-Doğanköy projemiz TEKNOSAB’ı da içine alarak Karacabey’den İnegöl’e kadar olan güzergahta işyerleri bulunan tüm Bursalılar’a ulaşım ve yaşam kolaylığı sunmaktadır. DOKU by Kumova projemiz 252 adet 4+1, XL3+1 ve 3+1 konut tiplerine ilaveten, konutlarda ikame edecek kişilere yaşam ve hizmete erişim kolaylığı sağlayacak 49 adet ticari üniteden oluşmaktadır. Projemiz açık ve kapalı çocuk oyun alanları, futbol sahası, basketbol sahası, farklı tasarıma sahip 2 yüzme havuzu, fitness, masaj odası, pilates/reformer alanı, sosyal alanlar, etkinlik ve konser alanının yanı sıra 1 km’lik yürüyüş alanı ve gençlik parkı gibi sosyal donatı alanlarına sahip şekilde tasarlanmıştır.

Serkan Savu / Yedsa İnşaat YKB

Doğanköy bölgesini 2013-2014 yılından beri yakından takip ediyoruz. Burası bizim 8-10 yıl önce yatırım yaptığımız bir bölge. Bölge Nilüfer’in tam kalbinde, otoban bağlantıları üzerinde, Şehir Hastanesi’ne ve Uludağ Üniversitesi’ne çok yakın, Özlüce ve Balat gibi Bursa’nın en gözde yerleşim bölgelerinin tam ortasında kalıyor. Yedsa İnşaat olarak her projemizde olduğu gibi bu bölgedeki binalarımızda da deprem açısından maksimum güvenliği ön planda tuttuk. Ayrıca sosyal tesisler bakımından zengin, malzeme ve işçilik olarak bölgenin en üst kalitelisini hedeflediğimiz projelerimizden ilki 1+1 – 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 142 dairelik Salusrota projesi. Diğeri ise 3+1 – 3+1 Grande ve 4+1 olarak planladığımız 92 daireden oluşan Salusneta projesi. Yaz sonu start alacak projelerimizde lansmana özel fiyatlarla satışlara Eylül ayında başlayacağız.

 

Ali Osman Atış / Piktaş İnşaat YKB

Doğanköy Mahallesi, Nilüfer’in merkezinde İstanbul-İzmir otoban bağlantıları üzerinde, Şehir Hastanesi, Uludağ Üniversitesi’ne oldukça yakın, Özlüce ve Balat gibi Bursa’nın son zamanlarda en gözde yerleşim bölgelerinin ortasında yer alıyor. Piktaş İnşaat olarak biz de Doğanköy’de Piktaş Royal projemize başladık. 2 bloktan oluşan projenin vaziyet planında, bina yerleşimleri, caddelerin en hakim noktalarına cephe oluşturacak açılarda konumlandırıldı. Tamamı 3+1 kat planından oluşan 40 özel daire ve elegant cadde mağazaları bulunuyor. 5 katlı projelendirilen Piktaş Royal Doğanköy’de, maksimum güvenli yaşam için güçlendirilmiş radye temel sistemi tercih edildi. Kapalı otoparkları, blokların -1 katlarında bulunuyor. Sitenin merkez avlusunda ise yüzme havuzu, özel peyzajlı bahçeler ve oyun alanları yer alıyor.

Filiz Avcı / Coldwell Banker Everest

Doğanköy mahallesi son dönemde Bursa’da en çok tercih edilen bölgelerden biri. Lokasyon açısından imarın hemen yanında olması, Bursa Şehir Hastanesine yakınlığı ve ulaşım akslarının ortasında bulunması bölgenin büyük avantajlarından. Bölgede yapılaşmalar genelde kat karşılığı şeklinde ilerlemekte. Balat bölgesinin devamı niteliğinde olan Doğanköy Mahallesi, potansiyeli açısından Bursalılar’ın ilgisini çekiyor. İnşaatların hızlı bir şekilde devam etmesi nedeniyle fazla talep görüyor. Geleceğe yatırım konusunda yatırımcı müşteriler tarafından son dönemde oldukça tercih ediliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.