Eylül Sayımız Çıktı...

GÜNDEM

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Eylül 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Eylül sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle gündemi belirliyor…

Bursa’nın ilk sismik izolatörlü kentsel dönüşüm projesi olan Tema Esentepe’yi BHB İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bayam, gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, bu ay Yolçatı Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak, inceledik.

Her ay bir konuyu masaya yatırdığımız “Sektörel Buluşma” programımızda Bursa Mimar ve Mühendis İş İnsanları Derneği yönetim kurulu üyeleriyle inşaat sektörünün gündemini konuştuk.

Decostar ve Bars Kimya markaları ile yapı kimyasalları alanında emin adımlarla ilerleyen Kulcan Grup’un Yöneticisi Hüseyin Kul çalışma ve projelerini bizlerle paylaştı.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm, imar ve şehircilik çalışmaları detaylarıyla Eylül sayımızda.

İnşaat firmalarının yetkilileri ve gayrimenkul uzmanlarının; reel olarak enflasyonun gerisinde kalan konut fiyatlarının sektöre etkisi hakkındaki görüşlerini sizler için derledik.

Genel Kurul’da oybirliği ile yeniden aynı göreve seçilen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir, yeni döneme dair hedeflerini gazetemize anlattı.

Sektördeki kadın girişimci ve yöneticilerle yaptığımız röportaj serisinde bu ay, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kadın İnşaat Mühendisleri Odası Komisyonu Başkanı Yasemin Işık Uysal konuğumuz oldu.

Yatırım profesyonellerini tek çatı altında bir araya getiren YAPİDER ve Dialog Concept’in katkıları ile Bursa’da yatırım gündemini paylaşacağımız özel bölümümüz Eylül Ayı sayımızdan itibaren sizlerle olacak.

Bursa Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nin kuruluşundan bu yana 30 yıldır görevini kesintisiz sürdürerek sektörün geleceğine önemli katkılar sunan Prof. Dr. Murat Taş, hikayesini gazetemize anlattı.

Sektörün geleceği üniversite öğrencilerinin çalışmalarını paylaşacağımız ‘Üniversiteden Sektöre’ özel bölümümüz Eylül sayımızdan itibaren sizlerle olacak.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” gibi bölümleriyle sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, en güncel haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Eylül Ayı’nda da sizlerle...

Gazetemiz, web sitemiz ve Youtube kanalımızda sektörün nabzını tutuyoruz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.