Ağustos Sayımız Çıktı...

GÜNDEM

Bursa’nın inşaat ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı, Ağustos 2024 sayısında da dopdolu içeriğiyle sizlerle...

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü sesi Konut ve Yapı gazetesi, Ağustos sayısında da iddialı dosyaları ve dopdolu içeriğiyle gündemi belirliyor …

Tecrübesiyle güvenli ve kaliteli konutlar inşa eden EŞAY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Servet Yılmaz, çalışmalarını ve yeni projelerini gazetemize anlattı.

İlgiyle takip edilen “Bölge Analizi” dosyamızda, bu ay İnegöl’ün parlayan yıldızı Akhisar Mahallesi’ni her yönüyle ele alarak, inceledik.

Türkiye’yi yasa boğan 17 Ağustos depreminin 25. yıldönümünde Türkiye’de ve Bursa’da deprem gerçeğini, konunun uzmanlarının görüşleriyle sizler için derledik.

Bu ay “Sektörel Buluşmamız”ın konusu mekanik tesisat oldu. BUMİAD’ın temsilcileri ile “mekanik tesisat” konusunu detaylarıyla ele aldık.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü temsil eden kurum ve kuruluşları tanıttığımız “Sektörün Kilit Taşları” yazı dizimizde İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER) Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik.

Sektördeki kadın girişimci ve yöneticilerle yaptığımız röportaj serisinde bu ay Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Eda Demir’le Oda’nın çalışmalarını ve peyzaj mimarlığının giderek artan önemini konuştuk.

Alanlarında uzman kişiler tarafından hazırlanan “Güçlü Zeminler” ve “Kuzey Kıbrıs” özel bölümlerimiz dikkat çekici içerikleriyle Ağustos sayımızda da sizlerle.

“Sektör Analiz” bölümüzde ise “Sanayi Yapılarında Çelik Konstrüksiyon”, “Tasarım, Dekorasyon Trendleri” ve “Yangın Algılama Sistemleri” konularını öncü kurum ve kuruluşların temsilcilerinden derledik.

Ayrıca; Bursa’daki seçkin projeleri tanıttığımız “Proje Vitrini”, gayrimenkul danışmanlığında öne çıkan firmaların yer aldığı “Gayrimenkul Yıldızları” gibi bölümleriyle sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, en güncel haberler ve her biri alanında uzman köşe yazarıyla Ağustos Ayı’nda da sizlerle...

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.