Gayrimenkul Yıldızları - Ekim

EMLAK

Yazı dizimiz “Gayrimenkulün Yıldızları”nda, alanında yetkin gayrimenkul danışmalarını konuk ederek başarı yolculuklarına mercek tutmayı sürdürüyoruz. Ekim sayımızın konukları Uğur Gündoğan (Realty World Uygar Gayrimenkul) ve Yiğit Bilgin (Dialog Luxury) oldu.

“Gayrimenkul işi güven ister”

Uğur Gündoğan (Realty World Uygar Gayrimenkul)

Gayrimenkul sektörüne Uludağ Üniversitesi Emlak ve Emlak yönetimi bölümünü okurken 2019 yılında giriş yapan Uğur Gündoğan, halen sektörde çalışmalarına devam ediyor. Geçen yıllar içerisinde kendisini geliştirerek hayallerine ve hedeflerine ulaşan Uğur Gündoğan, Bursa ve Balıkesir bölgesi ağırlıkta olmak üzere arsa, arazi konusunda uzman gayrimenkul danışmanı olarak çalışıyor. Yeni danışman arkadaşlara yol göstermeyi kendine ilke edindiğini söyleyen Uğur Gündoğan, “Bu sektörde sabrın ve azimli çalışmanın hayal bile edemediğimiz kazançlar doğurduğuna defalarca kez şahit oldum” dedi.

"Felsefem; güven, şeffaflık ve teknoloji…”

Yiğit Bilgin (Dialog Luxury)

Yiğit Bilgin, 25 yılı aşkın bilgi işlem sektörü ve kurumsal firma deneyimlerinin ardından, emlak sektöründe aldığı teknik eğitimlerle güven temelli, profesyonel ve şeffaf bir hizmet sunmaya devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin duyarlı ve sürdürülebilir olmasını hedefleyen Yiğit Bilgin, yasal mevzuat ve düzenlemelere uyum konularına da hassasiyeti ile de dikkat çekiyor. FSM Bulvarı ve çevresindeki mahallelerde bölge uzmanı olarak çalışmalarını sürdüren Yiğit Bilgin, arsa konusunda da da kendini geliştirirken, bilgi işlem altyapısı ve teknoloji bilgisini kullanarak müşterilerine daha doğru ve güvenilir bilgiler sunuyor. Müşterilerine sadece güvenilir bir danışman değil dost ve arkadaş olduğunu da söyleyen Yiğit Bilgin, “Yaptıkları değerli yatırımların sonuçlarından duydukları mutluluğu görmek, benim için en büyük ödüldür" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.