Bursa’nın PVC uzmanları

DEKORASYON

Yüksek teknolojileri ve sahip olduğu deneyimli kadrolarıyla PVC kapı, pencere ve ısıcam üretiminde sektörün öncüsü Bursalı firmalar, sadece Türkiye’ye değil Avrupa ve Amerika kıtaları olmak üzere tüm dünyaya ihracat yapıyor.

Sinan Sulu (YKS YKB)

1996 yılında Bursa’da kurduğumuz YKS olarak, 3.000 m2’si kapalı 4.000 m2’si açık toplam 7.000 m2’lik bir alanda PVC kapı ve pencere üretim konusunda hizmet vermekteyiz. Günlük 50 daire, yılda 1.500.000 metretül üretim kapasitesinin yanında; satış sonrası servis hizmetimiz ile bugün Güney Marmara’nın lider üreticilerinden biri haline geldik. Başlangıçtan sona kadar CNC makinelerle çalışıyoruz. Tam kapasite çalıştığımızda günlük 50 dairelik üretim yapabiliyoruz. Ayda 1.000, senede 12.000 dairelik üretim yapabiliyoruz. YKS olarak Balkan ülkeleri başta olmak üzere Avrupa’nın tüm ülkelerine ihracat yapıyoruz.

Cengizhan Cengiz (Cengizhan Yapı YKB)

Üretim tesisimizde, 1.500 m2 içinde PVC alüminyum doğrama üretimi, 500 m2 içinde cam balkon üretimi, 1.000 m2 içinde çift cam üretimi için kapalı alan bulunmaktadır. Stok ve diğer imalatlarımız için ise 2.000 m2 açık alan olmak üzere toplam yaklaşık 5 bin m2 içinde üretim yapmaktayız. Cengizhan Yapı, yaptığı bütün işlerde her zaman kaliteyi, güveni, teslimat sonrası servis desteğini sağlayan, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve en büyük reklamın tavsiye olduğuna inanan, müşterilerin çözüm ortağı olmayı hedefleyen bir firmadır. Müşterilerimiz bizi entegre bir tesis olmamız ve ürün yelpazemizin geniş olması sebebiyle tercih ediyor. Cengizhan Yapı olarak ürünlerimizi Almanya, Fransa, Romanya gibi Avrupa ülkelerine ihraç ediyoruz. Dünya pazarında da inşaat yapı sektörünün olduğu her yerde ürünlerimiz kullanılmaktadır.

İsmail Varol (Bursa Dört Mevsim Pen YKB)

Adopen ve Ermetsan Çelik Kapı markalarının 2011 yılı Mart ayından beri Güney Marmara Bölge Distribütörlüğünü yapıyoruz. Bursa Dört Mevsim Ltd. Şti. olarak 2013 yılı ile birlikte Türkiye’nin dev aksesuar markalarından olan Accado kilit firmasının, 2014 yılı Mart ayından itibaren de Pan-Pen (Güloğlu Plastik) firmasının bölge satıcılığını yapmaktayız. Bursa Dört Mevsim grup şirketlerinden olan Şanlı Yapı, 20 yıldır sektöre yön verirken, Dört Mevsim Yapı İstanbul firması ise 10 yıldır üretim ve satış potansiyeli ile firmanın gurur kaynağımız olmuştur. 2015’de açtığımız tesisimiz ile üretim kapasitemizi yüzde 40 artırarak günlük 20 ile 25 arasında dairenin penceresini üretmekteyiz. Bursa Dört Mevsim Pen olarak Bursa ağırlıklı olmak üzere çevre illere hizmet veriyoruz. Avrupa’da Almanya, Fransa, Bulgaristan’ın yanı sıra Afrika ülkelerine de ihracat yapıyoruz.

Barış Canbay (Canbaylar Pen YKB)

Satıştan, üretime; üretimden, montaja; montajdan, kalite kontrole kadar profesyonel personelimiz ve alanında uzman montaj ekiplerimiz ile kaliteli hizmet anlayışıyla çalışarak ilerliyoruz. Sektörde sürekli teknolojik yatırımlarımızla, 1.200 m2’lik modern CNC üretim tesisi ve yaygın showroom ağımızla yurt genelinde 20 bini aşkın daire teslimi ve 4 bini aşkın müşterimize ulaşan hizmetimizle bugün ilk 10 üreticiden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Canbaylar PEN firması olarak 1996 yılında girdiğimiz PVC sektöründe, Türkiye’nin tüm illerinin yanı sıra Avrupa’da Almanya, Fransa ve Balkan ülkelerine ihracat yapmaktayız.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.