50 Yıllık tecrübe ilkeli ve güvenilir ticaret

DEKORASYON

Yarım asırlık deneyimiyle sektöründe öncü bir marka olan KALELİ, 50 yıllık tecrübesiyle müşterilerine ilkeli ve güvenilir ticaret anlayışı sunmaya devam ediyor. Bursa, Eskişehir, Çanakkale ve İstanbul'da bulunan mağazalarıyla KALELİ, geniş ürün yelpazesi ve yüksek kalite standartlarıyla sektörde fark yaratıyor.

Binlerce tali bayiye ve konut projesine ürün tedarik eden KALELİ, altyapı ve üstyapı su ve doğalgaz tesisat malzemeleri, seramik ve banyo ürünleri, yapı kimyasalları, parke, mutfak mobilyaları, iç oda kapıları ve çelik kapılar gibi yapı malzemeleri alanında seçkin markaların ana bayiliğini yapmaktadır. KALELİ, kaliteli ürünler ve profesyonel hizmet anlayışıyla adının geçtiği her projeye değer katıyor.


KALELİ: Binlerce Tali Bayiye Ürün Tedariki ve Binlerce Konut Projesinin Çözüm Ortağı

Viena markasıyla; modüler mutfak mobilyası, banyo dolabı ve iç oda kapıları alanında son teknoloji üretim parkuruyla üretici olarak projelere destek olan KALELİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sürekli gelişen üretim süreçleriyle tüketicilerin hızla değişen ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Mimari destek, güçlü satış ve lojistik ağı, müşteri odaklı yaklaşımıyla tüm iş ortakları için gerçek bir çözüm merkezi konumunda yer alıyor.

NG Kütahya Seramik ana bayisi olarak, geniş yelpazede proje ve tali bayilerin seramik ihtiyaçlarına yönelik istenilen ölçülerde çözüm üretiyor ve projelerine estetik bir dokunuş katarken sektörün önde gelen markaları olan ECA Serel, Bocchi, İdeal Standart, Peli Parke, Boyut Çelik Kapı, Kabinet, Wavin, Demirdöküm, KYK Yapı Kimyasalları gibi iş birlikleriyle de estetik ve fonksiyonellik odaklı çözümler sunuyor. Projelerinizin tüm yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları ihtiyaçlarını tek noktadan tedarik etmenize imkân sağlıyor.

Konut projelerinin ve tali bayilerin iş ortaklığı rolünü üstlenen KALELİ, inşaat sektörüne sağladığı katkılarla dikkat çekiyor. Dahil olduğu projelerde kalite ve güvenliği ön planda tutarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan KALELİ, inşaat sektörünün güvenilir bir ismi olarak öne çıkıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.