banner94

banner77

banner69

banner88

Kentsel dönüşüm artık vazgeçilmez...

Güzelleşen, büyüyen ve değişen Bursa’ya en büyük katkıyı veren inşaat firmalarını her sayımızda incelemeye devam ediyoruz. Bu sayımızda “İşimiz hayallerinizi erçekleştirmek” diyerek kendilerine yol haritası çizen ve hedef belirleyen Sait Zorlu İnşaat’a konuk olduk.

KONUT VE YAPI 30.05.2015, 15:29 30.05.2015, 15:29
Kentsel dönüşüm artık vazgeçilmez...
banner66
Şimdiye kadar onlarca bina ve yüzlerce daire bitirip teslim eden ve dairelerinin herbirini estetik ve fonksiyonel bir anlayışla tasarlayarak inşa eden Sait Zorlu İnşaat Bursa’ya değer katmaya devam ediyor. 22 yıllık tecrübesini yaptığı her işte fark ettiren Sait Zorlu İnşaat’ın mimarı Sait Zorlu ile bir araya geldik ve sektörden kentsel dönüşüme kadar birçok konuya değindik.



Sizi biraz tanıyabilir miyiz?
Sait Zorlu İnşaat 1993 yılında kuruldu. 22 yıldır hizmet veriyoruz. Ben çocukluğumdan beri bu işin içindeyim. Tabiri caizse çekirdekten yetişmeyim. Bunun sektörde bize sağladığı çeşitli avantajlar da var. 


Sait Zorlu İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?
22 yıldır Bursa’nın çeşitli noktalarında işler yapıyoruz. Bilgimizi tecrübemizi işimize yansıtmaya çalışıyoruz. Güvene ve doğru iş yapmaya önem veriyoruz. 20 yıla yakın bu işi yaptığımız için Bursa’da belli noktalarda güzel yerlerde iş hanları ve konutlar yaptık.  Şimdilerde ise Kestel’de ve Millet Mahallesi’nde devam eden projelerimiz var.


Kentsel Dönüşüm hakkında neler düşünüyorsunuz? 
Kentsel dönüşüm herkes için zaruri bir durum halini aldı. Kentsel dönüşüm olması gereken bir şey, sektöre de ivme katacağı su götürmez b ir gerçektir. Nasılsa kentsel dönüşüm olacak özellikle büyükşehirlerde. Bizde en iyi ve en doğru şekilde buna katkı vermeliyiz. Çok eski ve üflesen düşecek evler var. Bunların mutlaka daha yaşanılır bir hale gelmesi lazım. Güzel ve sağlıklı...



 "Sait Zorlu röportajının tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Mayıs sayısında"
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89