banner94

banner77

banner69

banner88

Kapınızı Mudanya'nın 'Mavi'sine Açın

Astaş Aries, Bursa’nın hızla yükselen değeri Mudanya İlçesinde inşa ettiği Mavi Mudanya projesi ile mavi ve yeşili aynı noktada buluşturuyor.

KONUT PROJELERİ 30.05.2018, 10:13 30.05.2018, 14:52
Kapınızı Mudanya'nın 'Mavi'sine Açın
banner66
 İki inşaat mühendisi ve bir ekonomistin ortaklığıyla kurulan Astaş Aries, Bursa’nın hızla yükselen değeri Mudanya İlçesinde inşa ettiği Mavi Mudanya projesi ile mavi ve yeşili aynı noktada buluşturuyor. Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken Mavi Mudanya’da açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, kaydırak havuzu, Türk Hamamı, mini futbol ve basketbol sahaları bulunuyor.

Yurtiçi ve yurtdışında bir çok proje ve şantiyede görev yaptıktan sonra Bursa’da Astaş Aries’i kurduklarını dile getiren Firma Ortağı Kubilay Kırçi, “İki inşaat mühendisi ve bir ekonomistin bir araya gelerek kurduğu Astaş Aries, Ata Bulvarı ve Balat’ta çeşitli projelere imza attıktan sonra yönünü Bursa’nın incisi Mudanya’ya çevirdi. Asıl amacımız, işin mutfağından gelen kişiler olarak şehrimize nitelikli konut projeleri kazandırmak. Ada Bahçe ve Dikencik Meşeli Bahçe Evleri 1. ve 2. Etap Projelerimizin ardından Mavi Mudanya Evlerinin inşasına başladık. Bu noktada vatandaşlarımızın projelerimize göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnunuz” şeklinde konuştu.

Konut imalatında işin mutfağında olmanın büyük avantajlar sağladığını ifade eden Kubilay Kırçi, Mavi Mudanya projesinin detayları ile ilgili bilgiler verdi. Kırçi, “Toplamda 90 daireden oluşan Mavi Mudanya Projemizde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks 5+1 konutlarımız mevcut. Sosyal donatı alanları oldukça fazla. Bunların arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, kaydırak havuzu, Türk Hamamı, kapalı otopark, mini futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 7/24 güvenlik sistemi de projemizde mevcut” dedi.

Bursa’nın oldukça gelişen ve büyüyen bir şehir olduğunun altını çizen Kırçi, “Eskiden Mudanya’nın şehre uzaklığı konuşulurdu ancak artık bugünün koşullarında Mudanya yaz kış yaşamın sürdüğü bir kent oldu. Mudanya, bana göre Türkiye’nin en güzel hava kalitesine sahip yerlerden biri” şeklinde konuştu.

İnşaat sektörünün mevcut durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Kubilay Kırçi, kredi faiz oranlarının yüksekliğinden dolayı hem üretici hem de tüketicilerin zor zamanlar geçirdiğini ifade etti.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89