banner94

banner77

banner69

banner88

Balat Zümrüt’ün tanıtımı yapıldı

Balat Zümrüt projesinin tanıtımı yapıldı.

KONUT PROJELERİ 06.06.2017, 10:44 06.06.2017, 10:51
Balat Zümrüt’ün tanıtımı yapıldı
banner66
Sedaş İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, Proje Müdürü Seçkin Celayir’la birlikte yeni projeleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İnşaatı halen devam etmekte olan Balat İnci projesine ait örnek dairede gerçekleştirilen buluşmada konuşan Sedaş İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Dayı, Balat Zümrüt’ün mimarlık sanatının en ince detaylarıyla hazırlandığını söyledi.

Bahçe katları, normal katlar ve dubleks katlardan oluşan projenin, 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam alanlarıyla sahiplerine bir zümrüt taşı gibi değerli bir yaşam vaat ettiğini söyleyen Dayı, “Yaşam kültürünü komşuluk ilişkileriyle harmanlayıp, özlenen bir mahalle vizyonunu hedefleyen Balat Zümrüt, her yönüyle insana yeten ve özgün değerlerimizi koruyarak büyüten büyük bir yaşam alanı oluşturuyor” diye konuştu.



Balat Zümrüt’te birinci sınıf malzemelerin yanı sıra dünyaca ünlü markalar ve en son teknoloji ürünlerinin kullanılacağını ve dekorasyonuyla alıcılarını büyüleyecek olduğunu ifade eden Kerim Dayı, Konforlu anlar yaşatmayı vaat eden Sedaş İnşaat A.Ş nin Balat Zümrüt projesi aynı zamanda akıllı ev teknolojisi konforunu ve eğlenceyi bir arada sunarak hayatı kolaylaştırıp zamanın daha etkin kullanılmasını sağlıyor. Geniş ve ferah daireleri ile sakinlerine nefes aldıran proje, çağdaş ve konforlu yaşam alanları ile de huzuru vadediyor” dedi

Balat Zümrüt’le alakalı teknik bilgiler veren Proje Müdürü Seçkin Celayir de, projede 3 tipte dairelerin yer alacağını söyledi.

9 blokta A tipteki dairelerin, 5 blokta B tipi dairelerin, 9 blokta da C tipi dairelerin yer alacağını hatırlatan Celayir, A tipi dairelerin brüt 198 metrekare, B tipi dairelerin brüt 230 metrekare, C tipi dairelerin de brüt 172 metrekare olacağını dile getirdi.

Projenin temel kazılarının Eylül ayı gibi başlaması yönünde çalışma yaptıklarını söyleyen Seçkin Celayir, satışa da bu dönemde çıkacaklarını kaydetti. Celayir, projeyi 2,5-3 yıl gibi bir sürede tamamlamayı öngördüklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89