banner94

banner77

banner69

banner88

Ömer Faruk Şahin: "Kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz"

Mimarlar Odası, 7 aylık dönemi ve gelecek hedeflerini masaya yatırdı.

GÜNDEM 14.09.2018, 16:09 14.09.2018, 16:18
Ömer Faruk Şahin:
banner66
TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, 17. Dönem Yönetim 1. Danışma Kurulu Toplantısını düzenledi. Toplantıda üyeleriyle bir araya gelerek istişare yapan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, 7 aylık süreçte yaptıkları faaliyetlerin yanı sıra gelecek hedeflerini de üyelerle paylaştı.

Üyelerin katılımıyla gerçekleşen Danışma Kurulu Toplantısında,Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri adına konuşan Başkan Ömer Faruk Şahin, göreve geldikleri Şubat ayından bu yana geride kalan 7 aylık sürecin değerlendirmesini yaptı.

“Katılımcı bir oda”

Mimarlar Odası Başkanı Ömer Faruk Şahin, 2018’ın Şubat ayında göreve geldiklerini hatırlatırken aradan geçen 7 aylık süreçte çok çalışarak önemli işler yaptıklarını ifade etti. Başkan Şahin, “Şu ana kadarki görev süremizde bazı değerleri oluşturmaya, belli kısımları yapılandırmaya ve kamuoyu tarafından odamıza olan olumsuz bakış açısını değiştirmeye çalıştık. Katılımcı bir Mimarlar Odası oluşturmak için çeşitli eylem planları hazırlamalıyız. Yaşadığımız şehirde uzmanlık alanımızla ilgili olan konulara yorum katmaya ve sorunlar için çeşitli çözüm önerileri getirmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

“Refleksleri kuvvetli ve efektif bir oda”

Şahin, şunları söyledi: “Refleksleri kuvvetli, efektif ve etkili kararlar alabilen bir oda hedefindeyiz. Ortak akılla hareket edeceğimiz çok nokta var. Bu minvalde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Aynı zamanda sosyal aktivitelerimizi de artırmalıyız. Bu anlamda üyelerimizle sık sık bir araya gelip istişare yapmayı ve ortak karar almayı önemli buluyoruz.”

Danışma Kurulu Toplantısının ardından üyelerin sorularını cevaplayan Başkan Şahin, “Diğer akademik oda ve yerel yönetim ziyaretlerimiz devam edecek, her eksimle görüş alışverişleri sürecek. Hasılı, Mimarlar Odası Bursa Şubesi, kenti için çalışmaya devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı. Şahin ayrıca, Mimarlar Odasının 17. Döneminin gelecek projeleriyle ilgili olan etkinlik takvimlerini de oda üyeleri ile paylaştı.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89