banner94

banner77

banner69

banner88

Firmaların yükünü azaltan yazılım piyasada

Birçok özelliği ile fark yaratan CRM yazılımını piyasaya sürdü.

GÜNDEM 23.09.2017, 08:56 23.09.2017, 09:02
Firmaların yükünü azaltan yazılım piyasada
banner66

Ctrl+ F5 yazılım firması, inşaat firmalarının ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ve firmalarının projelerini, dairelerini, araçlarını, gayrimenkullerini, müşterilerini, satışcılarını ve taksitlendirmelerini kontrol edip ölçümleyebilmeye olanak tanıyan CRM yazılımını piyasaya sürdü.

Yazılımın, firmaların ihtiyaçları doğrultusunda revize edilebilen bir özelliğe sahip olduğunu ve bu yazılımı piyasadaki diğer yazılımlardan ayıran en temel özelliğin de bu olduğunu belirten firma sahibi Halil Yumuşak, standart paket programların belli bir noktadan sonra firmanın ihtiyaçlarına cevap veremediğini dile getirdi.

Yumuşak, “İncelediğimiz diğer yazılımlar bir yerden  sonra istenilen ilavelere olanak tanımıyordu ve firmalar yeni yazılım almak durumunda kalıyordu. Biz hem tek yazılımla birçok özelliği bir arada sunuyor, hem de revize etme olanağı tanıyoruz. Yani özetle müşterilerimizden gelen bu yöndeki talepler, bizim bu yazılımı geliştirmemize vesile oldu” dedi.

Sektörün öncü firmaları talep ediyor

Sektörün ileri gelen firmalarının yazılımı talep ettiğini ve her geçen gün özel CRM yazılımına talebin artığına dikkat çeken Halil Yumuşak, firmaların bu ilgisinin kendilerini memnun ettiğini de sözlerine ekledi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89