banner94

banner77

banner69

banner88

TURYAP Beşevler 11 yaşında

TURYAP’ın Beşevler Temsilciliği büyük bir coşkuyla 11. yılını kutladı.

EMLAK 16.11.2015, 17:39 16.11.2015, 17:39
TURYAP Beşevler 11 yaşında
banner66
Türkiye gayrimenkul sektöründe çok uzun yıllardır hizmet evren TURYAP, Bursa’daki 11 şubesiyle de Bursalılara hizmet veriyor. Bu şubelerden biri olan TURYAP Beşevler Temsilciliği geçtiğimiz günlerde 11. yılını kutladı. TURYAP Genel Müdürlük yöneticilerinin, iş ortaklarının, tedarikçilerin ve sektör temsilcilerin katıldığı kutlama töreninde gayrimenkul sektörüne dair sohbet yapıldı.



Kutlamaya TURYAP Genel Müdürlüğünden gelen TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Oğuz Yarsoy Bursa'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Yarsoy, “ Beşevler Twmsilciliğimizin 11. yılını kutluyoruz. İnşallah önümüzdeki zamanlarda da TURYAP’ın 30.yıl kongresin, tüm temsilciliklerimizin katılımıyla Kıbrıs’da yapacağız” dedi.

Sektörün yasal altyapısı yok…

Türkiye'de emlak sektöründeki ilk firma olmanın gurur kaynağı olduğuna değinen Yarsoy, TURYAP olarak sektörün kural dışılığına kurumsal bir hava kattıklarının altını çizdi. Yarsoy şunlar ifade etti: “Gayrimenkul kural dışı bir sektör. Ama bizler kurumsal yapımızla, 85 sayfalık çalışma esasları listemizle, profesyonelliğimizle ve bu çalışma esaslarına bağlı çalışan yapımızla önemli bir firma olduk ve bu da müşterilerimize verilen hizmetin kalitesini etkiledi.” Sektörün yasal altyapısının olmadığından yakınan Yarsoy, “Sektörün yasal altyapısının hala yok biz kendi iç tüzüğümüzle bu eksikliği gideriyoruz. Kalite güven ve kurumsallık önemlidir. Zamanında yanlış algılar oluşmuş maalesef bilgi birikimi olmadan etik ilkelere uymadan bu işe girenler var. Ama bunlar zaman içinde temizlenecektir” dedi.

Kutlamaya katılan herkese teşekkür eden TURYAP Bursa Beşevler Yöneticisi Turan Orhan da 2004 yılından bu güne yatırımcılar için en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. TURYAP’ın kurumsal yapısıyla sektörü disipline ettiklerini söyleyen Orhan, “2004 yılında biz bu işe başladığımızda henüz sektörün altyapısı oluşturulmamıştı. İnsanların beklentileri hep havadaydı. Kurumsal yapımızla bu olumsuz havayı belirli bir düzen ve şekle sokmaya çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuz inanıyoruz” dedi.

Korkunç bir dejenerasyon var…

Sektörün çok az bir kısmının kurumsal olduğunu söyleyen Orhan, “Maalesef sektörün sadece yüzde 15’i kurumsal bir yapıyla disipline ediliyor. Diğer yüzde 85’i kendini emlakçı diye tanımlayan ama işi profesyonel yapmayan gruplardan veya kişilerden oluşuyor. Korkunç bir dejenerasyon var maalesef” dedi. Bursa gayrimenkul sektörü ile de ilgili değerlendirmelerde bulunan Orhan, Bursa’nın oldukça hareketli bir yapısı olduğunu ifade etti. Orhan sözlerini şöyle tamamladı. “Bursa çok hareketli bir piyasa. Buranın nüfusu da git gide artıyor. Beklentimiz yakın zamanda daha da artması yönünde. Bursa nüfusun artmasıyla doğru orantılı bir şekilde gelişiyor. Bakıyorsunuz her yerde imalat var, her yer birer şantiye alanı. Bursa bence gayrimenkul pazarı için bence çok büyük ve önemli bir bölge. Bursa'da sektör her zaman aktiftir ve kazanç her zaman iyidir”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89