banner94

banner77

banner69

banner88

Altıntürk Gayrimenkul artık Bursa'da

Altıntürk Gayrimenkul 3. ofisini Bursa'da açtı

EMLAK 30.12.2015, 15:05 30.12.2015, 15:05
Altıntürk Gayrimenkul artık Bursa'da
banner66
 Türkiye ve Ortadoğu’nun önde gelen gayrimenkul firmalarından olan Altıntürk Gayrimenkul 3. ofisini Bursa'da açtı.

Özellikle proje bazındaki daire ve konutların toplu satışı konusunda yaptığı çalışmalarla öne çıkan ve konusunda uzman kişilerden oluşan ekipleriyle hizmet veren Altıntürk Gayrimenkul İstanbul Taksim’de bulunan 2 ofisinden sonra artık Bursa'da da ofis açarak hizmet vermeyi sürdürecek.

Türkiye'nin birçok yerinde gayrimenkul yatırımları hususunda; arsa, arazi temini, inşaat, taşeronluk hizmetleri temini ve bu konular ile ilgili gerekli hukuki ve bürokratik işlemlerin takibi ile ruhsat ve proje işlemleri takibi ve de proje bazındaki gayrimenkullerin pazarlanması konularında danışmanlık hizmetleri verdiklerini belirten Altıntürk Gayrimenkul Bursa Sorumlularından İbrahim Altın, artık Bursa’ya hizmet edeceklerini belirtti. Bursa’nın Ortadoğu ülkeleri vatandaşlarının en ilgi gösterdiği şehirlerden biri olduğunu belirten Altın, “Biz genelde Ortadoğu ağırlıklı çalıştığımızdan ve Bursa'nın da Ortadoğulu vatandaşların ilgi gösterdiği bir şehir olduğundan burada ofis açmak istedik. Yeni yapılan otobanın bitmesi, düşünülen organize sanayi bölgesinden yapılması gibi önemli yatırımlarla birlikte Bursa daha da değerli hale gelecek” dedi.

Bursa’nın değerlenecek bölgeleri…

Bursa’nın çok hızlı geliştiğini ve bununla beraber aynı hızda üretimler yapmak zorunda olduğunu belirten Altın, “Bursa çok hızlı bir şekilde büyüyor ve bir an önce sektörde yeni üretimler yapmak zorunda. Bir an önce ihtiyaçlar bunu karşılanmalıdır. Bu konuda biz her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu. Son olarak Bursa’nın değerlenen bölgeleri ile ilgili de tüyolar veren Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Bursa’nın batısı çok değerli. Bu zaten sosyolojik bir gerçektir. Şehrin batısı her zaman çok fazla değerlidir. Bursa'da da batıya yönelmekte fayda var. Ayrıca Osmangazi ilçesi sınırlarında olan Soğanlı, Beşyol, Çifetehavuzlar gibi mahallelerinde değerli olduğunu düşünüyorum. Eğer buralarda doğru bir kentsel dönüşüm yapılırsa Bursa’nın en değerli bölgelerinden biri olacağı kanısındayım     .”

İbrahim Altın’ın ardından konuşan Altıntürk Bursa Şubesi’nin bir başka sorumlusu Ahmet Altın da Türkiye’ye yayılmak istediklerini ve bunun ilk adımını Bursa'da attıklarını belirtti. Altın sözlerini şöyle sürdürdü: “Altıntürk İstanbul olarak Ortadoğu’daki fuarlara katıldık ve oradaki otellerde standlar açtık. Bu çalışmaları hala sürdürüyoruz. Ama şimdi aynı çalışmaları Bursa’daki ofisimizle de yapacağız. Daha sonra sistemi oturttuktan sonra hızlı bir şekilde Türkiye’deki diğer illere de yayılmayı planlıyoruz.”

Kötü proje yok, kötü pazarlama var…

Mutakabiliyet yasası sonra yabancıların ülkeye olan ilgisi ve yatırımının arttığını belirten Altın sözlerini şöyle noktaladı: “Mutakabiliyet yasası, yabancılar ile ilgili yasal zemin hazırladı. Körfez ülkelerinin güvenli bir liman olarak gördükleri ülkeler arasında Türkiye dikkat çekiyor. Özellikle de 1 yıldır devam eden seçim atmosferinin bitmesi ve bu mutakabiliyet yasasının çıkmasıyla da yabancı yatırımcının Bursa’ya ve ülkemize daha çok geleceğini düşünüyorum. Bu açıdan baktığımızda ben önümüzdeki günler için çok umutluyum.” Bu fırsatı değerlendirmek için Bursa’nın iyi tanıtılması gerektiğini belirten Altın, “Bunun için iyi bir tanıtım ve reklam yapmalı. Bunun dışında da profesyonel ekiplerle çalışmak gerekiyor. Kötü proje yoktur kötü pazarlama vardır. Pazarlamayı ne kadar iyi yaparsak o kadar başarılı oluruz” diye konuşarak sözlerini tamamladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89