banner94

banner77

banner69

banner88

İçmimarlık, bir ihtiyaç halini alıyor

İç Mimar Özbilir, içmimarinin lüks olmaktan çıktığını söyledi.

DEKORASYON 27.09.2017, 09:55 27.09.2017, 10:03
İçmimarlık, bir ihtiyaç halini alıyor
banner66
Yapılaşma var oldukça iç mimarinin de var olacağını belirten başarılı İç Mimar Pervin Özbilir, “Günümüzde içmimarlığa git gide artan bir farkındalık var ve iç mimari lüksten öte bir ihtiyaç haline gelmiştir. Yapılaşma var oldukça içmimarlık da var olacaktır.Gelişen teknoloji ve değişen zamana karşı mücadele, bu mesleği dahada önemli yerlere götürecektir. Uygun maliyetle, ufak dokunuşlarla nitelikli mekânlar yaratabilirsiniz. Bunun için sanıldığı gibi ciddi ölçüde bir bütçe ayırmanıza gerek yok. Tabi harcanılan zaman ve emek sonucunda ortaya çıkan sonuç da müşteri memnuniyeti sağlıyorsa bunun değerinin de gözardı edilmemesi gerekir” dedi.


İçmimarlığın, estetik ve görselliğin ön planda tutulduğu bir meslek olduğunu söyleyen Özbilir, kadın bakış açısının bu mesleğe daha fazla göz kırptığını ve kadını da içselleştiren başlıklar olması nedeniyle daha çok kadınlar tarafından tercih sebebi görüldüğünü hatırlattı. Geleneksel ve çağdaş tasarımı bir arada kullanmayı tercih ettiğini dile getiren Özbilir, “Yapılan her işi keyif alarak yapmaya çalışıyorum. Bunun
yanı sıra her projeye size ait özel çizgilerin olması ayırt edilir bir pozisyon sağlıyor. Özetle teknik bakış açısı ile beraber tasarım kriterleriprojeyi keyifli hale getiriyor” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89